1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2019 18:33

Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου πήραν άδεια συμμετοχής στην Volley League

Δύο ακόμα ΤΑΑ εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα Volley League μετά τις εργασίες της τρίτης συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΕΣΑΠ και πλέον το δεύτερο και τελικό βήμα είναι ο έλεγχος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς και τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου που πήραν άδεια από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ ανεβάζοντας σε έξι τον συνολικό αριθμό των ΤΑΑ που έχουν εξασφαλίσει άδεια. Από την πρώτη συνεδρίαση έχουν αδειοδοτηθεί ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Παμβοχαϊκός. Σήμερα πήραν Κηφισιά και Φοίνικας ενώ αύριο Τετάρτη 7 Αυγούστου η Επιτροπή θα ασχοληθεί με τους φακέλους του Ηρακλή και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ τα πάντα είναι ανοικτά με την ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως ΟΦΗ και Ελπίδα θα συγκροτήσουν σύντομα νέα ΤΑΑ και δεν περιλαμβάνονται στην σχετική διαδικασία.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συγκροτούμενη από τον εκπρόσωπο και Νομικό Σύμβουλο της ΕΣΑΠ Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο Επιτροπής) και τα μέλη Λευτέρη Κογκαλίδη Αντιπρόεδρο ΔΣ –Εκπρόσωπο ΕΟΠΕ και Παναγιώτη Πελεκούδα (Πρόεδρο ΠΑΣΑΠ), Ανδρέα Φράγκο (Aντιπρόεδρο ΠΑΣΑΠ) και Δημήτρη Πρεβενιό (Νομικό Σύμβουλο ΠΑΣΑΠ) συνήλθε σε 3η Συνεδρίαση σήμερα 6.8.2019.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί και αποφάσισε τα εξής:

1.Αδειοδοτούνται τα ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιά και ΑΟ Φοίνικας Σύρου.

2.Η συνεδρίαση ως προς την αδειοδότηση των υπολοίπων ΤΑΑ θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη 7.8.2019 και ώρα 13.00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ