1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2019 15:49

Από την έρημο Σαχάρα στο Μαρκόπουλο για τη Σία

Ο Μάριος Γιαννακός μετά την επιβίωση του στην έρημο Σαχάρα...

– είναι ο μοναδικός Ελληνας δρομέας που έχει τρέξει τον πιο εξαντλητικό αγώνα επιβίωσης στην φημισμένη έρημο της Αφρικής και μάλιστα στον αγώνα του 2018 πήρε την 3η θέση μεταξύ 18 αθλητών που κατάφεραν να τερματίσουν – βρέθηκε στις εξέδρες του γυμναστηρίου του Μαρκόπουλου. Ο δραμινός δρομέας χειροκροτούσε με τους φίλους του κάθε πόντο που κέρδιζε η ελληνική ομάδα κόντρα στη Νορβηγία και στο τέλος του αγώνα επιβράβευσε με ένα ζεστό φιλί την Σία Τοτσίδου.

«Θέλαμε να σφραγίσουμε την πρώτη θέση και το καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενες και νομίζω πως ανοίγει ένας νέος κύκλος για την Εθνική ομάδα γυναικών. Για μενά προσωπικά είναι μία δικαίωση, όπως και για όλα τα κορίτσια. Χαίρομαι πάρα πολύ που είδα τόσο κόσμο στο γήπεδο και στανχωρήθηκα που κάποιοι δεν μπόρεσαν να το δουν και έμειναν απ'έξω. Ήταν φοβερή ατμόσφαιρα και ελπίζω από εδώ και μπρος να είναι έτσι τα γήπεδα. Αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένειά μου και στον φίλο μου» ήταν τα λόγια της Σίας Τοτσίδου.

Η διεθνής βολεϊμπολίστρια αφιέρωσε την πρόκριση στην οικογένεια της και στον σύντροφο της Μάριο και δέχτηκαν ευγενικά στην πρόσκληση του volleynews.gr να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ