1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2018 21:38

Πρωτιά Πρωτοψάλτη με 70% στην επίθεση!

Στο ρετιρέ των στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών των προκριματικών ομίλων βρίσκονται οι διεθνείς. 

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης είναι πρώτος σε αποτελεσματικότητα στην επίθεση με ποσοστό 70.73% ενώ στην ίδια λίστα 3ος είναι ο Νίκος Ζουπάνι με 61.54%. Στην μέτρηση των πασέρ ο Ντίμα Φιλίποφ είναι πρώτος και καλύτερος, στο σέρβις ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας με 6 άσσους σε 9 σετ είναι τέταρτος, ενώ έβδομος καλύτερος υποδοχέας είναι ο Δημήτρης Ζήσης με ποσοστό 38.78%.

Στις γυναίκες η Ανθή Βασιλαντωνάκη βρίσκεται στο «τοπ 3» σε τρεις στατιστικές κατηγορίες. Η «μπόμπερ» της «γαλανόλευκης» είναι πρώτη σε παραγωγή πόντων ανά σετ με 6.78, δεύτερη σκόρερ σε όλους τους ομίλους με 61 συνολικά πόντους και συνολικά 2η στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση με ποσοστό 54.95%. Έκτη καλύτερη πασέρ του τουρνουά είναι η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και έβδομη μπλοκέρ η Τζίνα Λαμπρούση με 8 stop στο φιλέ σε 9 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ