1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
22-04-2013 12:32

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ οι κορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/HRAKLHS-KHFISIAS/2011-12/korasidon-f4 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/HRAKLHS-KHFISIAS/2011-12/korasidon-f4/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Ο Ηρακλής Κηφισιάς του Στέφανου Πολύζου αναδείχθηκε πρωταθλητής κορασίδων στην ΕΣΠΑΑΑ, κερδίζοντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό με 3-2 ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα και πήρε και το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Μεταμόρφωση 27-29 Απριλίου. Ο τελικός που διεξήχθη στο Ολυμπιακό χωριό, ήταν συναρπαστικός, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς την Ανθή Βασιλαντωνάκη, αλλά κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 στα σετ.

 

Ωστόσο, ο Ηρακλής δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στην ανατροπή. Οι δύο ομάδες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετές αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του Ηρακλή Κηφισιάς όπου δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να εμψυχώνουν τις συναθλήτριες τους. Στο πρώτο σετ η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς επέβαλε τον ρυθμό της και έκανε το 1-0 σετ αλλά στην συνέχεια η ομάδα του Παναθηναικού με πίεση στο σέρβις και ανεβασμένη ψυχολογία κατάφερε να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας τα δύο επόμενα σετ και έκανε το 1-2 στα σετ. Η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Σ. Πολύζος κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία των αθλητριών του και να εξουδετερώσει τον αντίπαλο ισοφαρίζοντας σε 2-2σετ. Στο τάι-μπρεικ οι νεαρές αθλήτριες της Κηφισιάς με την ψυχολογία υπέρ τους μπήκαν αποφασισμένες και κατάφεραν να στεφτούν Πρωταθλήτριες ΕΣΠΑΑΑ με 3-2 σετ.

Διαιτητές: Μαρκάτης, Χρηστίδης

Τα σετ: 25-16, 11-25, 26-28, 25-16, 15-07.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Πολύζος Σ-Μαρτσουκάκη Ε): Μολδοβανίδη, Ανδρονιδίδη, Μαυράκου, Γρηγοροπούλου(λ), Λιόντα, Σταθοπούλου, Οικονομοπούλου (λ) Παπαδάτου,Πρόκτερ, Γκρέκα, Κορναράκη, Πανατζοπούλου.
ΠΑΟ  (Βλαχονικολός Β.): Σωτηρίου, Γιαννακοπούλου, Ρουσάκη, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Ε-Φ, Κεφαλά, Μαρκουλάτου, Αγγελή, Αποστολάκη, Ζαρκαδούλα, Κουμούτσου(λ), Γεωργακοπούλου.

Τρίτη θέση για τον ΑΟΝ Βύρωνος

Στον ΑΟΝ Βύρωνος κατέληξε η τρίτη θέση του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, καθώς στον μικρό τελικό του Φάιναλ 4 νίκησε με 3-1 την ΑΕΚ.

Διαιτητές: Χρηστίδης Χρήστος, Οικονόμου Μαρία, Πλεξίδα Σοφία.

Τα σετ: 25-17, 22-25, 25-19, 25-10

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (Παπαδούρης Σ.): Μπαλογιάννη, Ακριτίδου, Ντότη, Κουτέλη, Τσαικόβσκι, Παπασταύρου, Μαρή(λ), Χατζηαγγέλη, Χριστοπούλου, Ιατρού, Χατζή, Παντοπούλου.
ΑΕΚ (Πολυζώη Α.): Φουντουλίδη, Τσίτου, Γκέου, Γασπαράτου, Δαρδαμάνη, Μπέλια(λ), Τσαπρούνη, Βλαβιανού, Θώδη, Ομπασογκιέ, Βλάχου, Νικολάου

Γκρέκα η κορυφαία

Οι αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς σάρωσαν και στις βραβεύσεις της ΕΣΠΑΑΑ για το Final 4:
MVP: Σοφία Γκρέκα  (ΓΣ Κηφισιάς «Ο Ηρακλής»)
Καλύτερη επιθετικός: Mαρία Σωτηρίου (Παναθηναικός ΑΟ)
Καλύτερη πασαδόρος: Δανάη Σταθοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς «Ο Ηρακλής»)
Καλύτερη λίμπερο: Εμμανουέλα Οικονομοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς «Ο Ηρακλής»)

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link Χαριτοπουλος Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 11:30 posted by Χαριτοπουλος

    Μήπως διαφεύγει σε κάποιους ότι με τον Παναθηναϊκό δεν έπαιξε η Βασιλαντωνάκη; Το Πανελλήνιο πλησιάζει και θα δούμε ποιός είναι ο πρωταθλητής

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 10:55 posted by AEKVCfan

    Θα ήθελα να πω κι ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της ΑΕΚ, γιατί πραγματικά ΛΙΓΟΙ είναι αυτοί που γνωρίζουν κάτω από τι συνθήκες προπονούνται τόσα χρόνια και επιτέλους ανταμείφθηκαν με κάτι καλό!!
    μπορεί κάποιος να πει "επιτυχία αυτό που η Κηφισιά καταφέρνει κάθε χρόνο;" όμως γι' αυτό το τμήμα ναι είναι επιτυχία! γιατί 5 χρόνια παλεύει μόνο του!!

  • Comment Link george13 Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 09:13 posted by george13

    Τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα!
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την αγωνιστικότητα, το πάθος , αλλά κυρίως για το ήθος τους.
    Συγχαρητήρια και στον προπονητή τους Στέφανο Πολύζο που δουλεύει ακούραστα, σοβαρά και με τόνους χαμηλούς.

    Το πρωτάθλημα αυτό ήταν μια απάντηση στους γνωστούς άγνωστους που χύνουν συχνά πυκνά το δηλητήριό τους στα sites ενάντια στον Ηρακλή Κ. ( βλέπε σχόλια τους στο άρθρο του Volley News: «Το μέλλον του Ελληνικού βόλεϊ λέγεται Ηρακλής Κηφισιάς»), που πυροδοτούν το ήρεμο κλίμα, που λοιδορούσαν και χλεύαζαν όλη την χρονιά τις παίκτριες και τον προπονητή αυτής της υπέροχης ομάδας και ως άλλες Κασσάνδρες προδίκαζαν το σβήσιμο του Ηρακλή Κηφισιάς από τον χάρτη του βόλεϊ.

    Ήταν μια απάντηση σε αυτούς που σαν τις άδικες κατάρες εμφανίζονταν δήθεν ως φίλαθλοι σε κάθε αγώνα του Ηρακλή και εύχονταν από μέσα τους να χάσει, που αποχωρούσαν με ωχρά πρόσωπα σαν τα φαντάσματα από τα γήπεδα, όταν κέρδιζε ο Ηρακλής (όπως έγινε και χθες) και που αποχωρούσαν από τα γήπεδα με χαμογελαστά πρόσωπα χαιρέκακα, κάθε φορά που έχανε (ευτυχώς σπάνια).

    Αλλά ας αφήσουμε τις θριαμβολογίες ώστε αυτή η ομάδα μοντέλο να συνεχίσει την καλή δουλειά με το κεφάλι σκυφτό, σεμνά και ταπεινά όπως έκανε μέχρι τώρα, γιατί οι ομάδες της επόμενης φάσης (Παναθηναϊκός, Νέοι Βύρωνα, Αιγάλεω κλπ.) είναι ομάδες δυνατές και ο δρόμος προς την κορυφή κακοτράχαλος.

  • Comment Link Kifisiotis Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 13:43 posted by Kifisiotis

    Mπράβο στον Ηρακλή και τα κορίτσια του. Η παράδοση συνεχίζεται για αυτήν την ομάδα με την μεγάλη προσφορά στο γυναικείο volley.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ