1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2013 22:27

Μουστακίδης: «Εύκολα φτάνεις ψηλά, δύσκολα παραμένεις»

Δύσκολη χαρακτήρισε την προσπάθεια της ομάδας του να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. 

 

«Δεν παίξαμε καλά. Θέλαμε μια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Δεν μπορεί αυτό το ματς να μας κάνει να ξεχάσουμε την φετινή μας εικόνα στο πρωτάθλημα. Το δύσκολο είναι από εδώ και πέρα να κρατηθούμε στην τετράδα. Στόχος να συνεχίσουμε στο επίπεδο αυτό και τα επόμενα χρονια. Θεωρώ φαβορί τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αν θέλουμε να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε χρειάζεται κόπος, προσπάθεια και σθένος. Εύκολα φτάνεις ψηλά, δύσκολα παραμένεις. Πρέπει να δούμε από αύριο πως θα είναι η ομάδα τις επόμενες σεζόν», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Ο πασαδόρος του Εθνικού, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, είπε: «Ήταν εκπληκτική χρονιά για εμάς αλλά δεν μου άρεσε το τελείωμα της χρονιάς. Σήμερα μας λύγισε ο εκπληκτικός Ολυμπιακός. Ήμασταν μέτριοι αν και παίζαμε εντός έδρας. Κάναμε την υπέρβαση διότι σύμφωνα με αυτά που δώσαμε άλλοι έπρεπε να είναι οι στόχοι και άλλοι βγήκαν. Η χρονιά έχει τελειώσει με την 4η θέση που συνολικά φαίνεται καλά. Για του χρόνου θα δούμε. Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ