1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 20:25

«Ο Γυμναστικός είναι από τη Ρούμελη»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός πως η ομάδα του Φοίνικα Σύρου δεν διέθεσε το γήπεδο του νησιού για την απογευματική προπόνηση του ΓΣ Λαμίας ενόψει του αυριανού ματς (7/4) των δύο ομάδων για τις θέσεις 5-8 της Βόλεϊ Λιγκ, εξέδωσε η ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη.


Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση-διαμαρτυρία με αποδέκτη τον νόμιμο εκπρόσωπο και κατ' επέκταση τη Διοίκηση του Φοίνικα Σύρου απευθύνει το ΔΣ του ΓΣ ΛΑΜΙΑ και ειδικότερα:   
Αγαπητοί κύριοι, 
Όπως γνωρίζετε με βάση την προκήρυξη του Πρωταθλήματος η φιλοξενούμενη ομάδα δικαιούται μόνο πρωινής προπόνησης την ημέρα του αγώνα, στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.

Πολλές φορές όμως γιά την καλύτερη προετοιμασία της ομάδος που φιλοξενείται και υπό τις συνθήκες που αυτή μετακινείται, παρέχεται η δυνατότητα παραχώρησης προπόνησης και το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας του αγώνα (κατόπιν σχετικού αιτήματος του φιλοξενουμένου και συμφωνίας του φιλοξενούντος).

Γνωρίζετε επίσης ότι λόγω του ότι ο προγραμματισμένος μεταξύ των ομάδων μας αγώνας γιά την α'φάση των Playoffs των θέσεων 5-8 θα διεξαχθεί την Κυριακή 7.4.13 και ώρα 19.00 και η αποστολή της ομάδος μας θα βρίσκεται από την 12.00 ώρα του Σαββάτου στη Σύρο, έγκαιρα σας ζητήσαμε προς εξυπηρέτησή μας να μας παραχωρηθεί δίωρη προπόνηση το απόγευμα ή και το βράδυ ακόμη του Σαββάτου 6.4.13.

Και ενώ ο εκπρόσωπός σας κ.Γ.Λεονταρίτης μας διαβεβαίωσε ότι το αίτημά μας είναι αποδεκτό και αναμέναμε τον καθορισμό της ώρας, οργανώνοντας μάλιστα τη μετακίνησή μας στη Σύρο με βάση την ως άνω δέσμευση, δυστυχώς η διοργανώτρια αρχή μας ενημέρωσε ότι αρνηθήκατε να μας παραχωρήσετε δίωρη προπόνηση την προηγούμενη του αγώνα επικαλούμενοι τάχα "έλλειψη προσωπικού του γυμναστηρίου"

"Eλλειψη προσωπικού" η οποία βεβαίως δεν υπάρχει για την προγραμματισμένη προπόνηση του Φοίνικα στις 18.00 ώρα του Σαββάτου.

Αγαπητοί κύριοι

Λυπούμαστε πραγματικά γιά την παραπάνω συμπεριφορά σας.

Αγαπητέ Γιώργο

Ο υπογράφων Πρόεδρος του ΓΣ ΛΑΜΙΑ λυπάμαι πραγματικά γιά το παραπάνω ολίσθημα και δεν δύναμαι να κατανοήσω τον λόγο (τον κατανοώ δηλαδή αλλά λυπάμαι και δεν θέλω να στον πω ευθέως).

Πολλές φορές εσείς αγαπητοί μας Συριανοί ομιλείτε γιά "κανόνες", "συνθήκες", "fair play" και λοιπά ουσιαστικά και επίθετα. Δυστυχώς αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι "όταν καίει η μπάλλα" ξεχνάτε τα παραπάνω.

Ξέρετε κύριοι, δεν μας κοστίζει η άρνησή σας ούτε το αποτέλεσμα της αρνήσεώς σας. Μας κοστίζει η ανακολουθία λόγων και πράξεων.

Ξέρετε κύριοι, γιά εμάς "δεν καίει καμιά μπάλλα" αλλά και αν έκαιγε θα είχαμε το θάρρος να την πιάσουμε (όπως το κάναμε στις 15.12.2012, ξέρετε εσείς...)

Ξέρετε κύριοι, διαταράξατε τις καλές σχέσεις μας κι αυτό χωρίς ευθύνη μας.

Ξέρετε αγαπητέ Γιώργο και κύριοι της Διοίκησης, ο Γυμναστικός είναι από τη Ρούμελη.

Ξέρετε κύριοι, θα ενθυμούμαστε ότι το Σάββατο 6.4.2013 στο όμορφο νησί της Σύρου οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας μας έκαναν προπόνηση ...στο προαύλιο του ξενοδοχείου ή σε κάποια ...παραλία (καιρού επιτρέποντος)

Τουλάχιστον μπορείτε να μας υποδείξετε κάποια καλή παραλία?

Θα βγάλουμε και ωραίες φωτογραφίες...

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Χρ.Καρβούνης»,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ