1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2013 19:35

«Νικήσαμε την 3η ομάδα του Παγκοσμίου βόλεϊ»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-pol folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-pol/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ-ΑΠΕ, ΜΠΑΡ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟY
Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση αλλά και τη νίκη επί της Πολωνίας με 3-1 ήταν ο Τάκης Φλώρος αλλά και oi Ιωάννα Γκουντιμένκο, Άννα Ψωμά:

Tάκης Φλώρος: «Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, πρέπει να περιμένουμε και το ματς της Τσεχίας… Κερδίσαμε όμως την 3η ομάδα του κόσμου και θα μπορούσαμε να παίζουμε ακόμη και για το μετάλλιο… Κάναμε ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το 3ο σετ από τη στιγμή που είδαμε πως δεν μπορούμε να το χτυπήσουμε το χάσαμε εσκεμμένα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με αξιώσεις στο κρίσιμο 4ο σετ, όπως κι έκαναν οι κοπέλες. Ό,τι και να γίνει από εδώ και στο εξής, το βέβαιο είναι πως θα παιχθεί βόλεϊ υψηλού επιπέδου στη συνέχεια της διοργάνωσης…».


Ιωάννα Γκουντιμένκο: «Παίξαμε με μία δύσκολη ομάδα και ξέραμε πως έχει καλές αθλήτριες, που όμως κάποιες εξ αυτών ίσως να μην ξεκινάγανε στο δικό μας ματς. Στο α΄ σετ αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε για μια ακόμη φορά πως έχουμε ψυχή και τελικά τα καταφέραμε».


Αλεξάνδρα Ψωμά: «Δείξαμε για ένα ακόμη παιχνίδι πως έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και όταν κάποια λάθη μας, μας φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση».

 

1 σχόλιο

  • Comment Link brb Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 21:41 posted by brb

    Συγχαρητήρια στον coach και στα κορίτσια. Τελικά με τόσο "μάζεμα" εμπειριών ήρθε και ένα πρώτο αποτέλεσμα.

    Καλή συνέχεια και μακάρι να κερδίσετε τη Ρωσία και να περάσετε στο παγκόσμιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ