1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2017 11:03

Κόπηκε ο Ζουκούσκι

Δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Τσιμαφέι Ζουκούσκι.
Ο Κροάτης πασαδόρος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν πρόβλημα στη μέση, όπου είχε χειρουργηθεί και το 2013, δεν είχε αριστερό αντανακλαστικό και παρουσίαζε αρχικά συμπτώματα αρθρίτιδας.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα ψάξει για άλλο πασαδόρο, βασικό στοιχείο τη γρήγορη πάσα, κάτι που έλλειπε από τον Ζουκούσκι που ήταν πρωτίστως καλός μπλοκέρ και σέρβερ.

4 σχόλια

  • Comment Link Volley fan Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 16:35 posted by Volley fan

    Λες φίλε μου να μην μπορούσαν να κρατήσουν τον Φιλιποφ?Προφανως δεν τον ήθελαν για τους λόγους τους και έχοντας μια σχετική οικονομική άνεση θα πάρουν άλλον έξω ίσου καλο

  • Comment Link cr7 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 15:43 posted by cr7

    οποιος και να ερθει και 50 χρονων να ειναι, απ τον φιλιπποφ καλυτερα θα παιζει. και δεν το "χασανε". ποδι πηρε οπως του αξιζε.

  • Comment Link Αντικειμενικος Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 13:01 posted by Αντικειμενικος

    Ποιος Φιλιπποφ ρε παιδια??? Πολλα υποσχομενος αλλα....ανθρακας....ο θησαυρος!!!! Ποτε δεν επαιξε.... και απο χαρακτηρας......ασε...καλυτερα μην τον ακουμπησεις πουθενα!!!

  • Comment Link κωσταςπ. Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 11:07 posted by κωσταςπ.

    Παρτε τωρα τον κουκουτσκι αφου χασατε και τον Φιλιπποφ σας εμεινε ο στιβακτης 36 χρονων πηρατε και τον χριστοφιδελη παλι 40 χρονων αντε να δουμε που το πατε.ο μουνιοθ σας ελειπε για προπονητης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ