1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2016 21:59

Πήρε το ντέρμπι και πάει... Ρέντη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το αήττητο στην Α1 γυναικών αφού νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Θήρας σε ένα από τα ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Η πράσινες πραγματοποίησαν το 6Χ6 και πάνε στο ντέρμπι του Ρέντη την Τετάρτη με ανεβασμένη ψυχολογία.
Με τον Α.Ο Θήρας να αγωνίζεται με βασική τη Μουντάκη (σ.σ ο Οικονόμου προφύλαξε την Όστοϊτς ενόψει της συνέχειας), αμφότερες οι δυο ομάδε μπήκαν αναγνωριστικά στους πρώτους πόντους του σετ. Ο Παναθηναϊκός με τη Φίλντ έφτασε προηγούμενος στο α’ τεχικό τάιμ άουτ με 8-7 ενώ με πολυφωνία στην επίθεση αύξησε τη διαφορά στο +5 (16-11) στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ. Ο ΑΟΘ δεν είχε καταφέρει να βρει ρυθμό, ούτε και λύσεις στην επίθεση και οι γηπεδούχες έκαναν το 1-0 με 25-18.

Οι «πράσινες» μπήκαν με φόρα και στο δεύτερο σετ (8-2), ωστόσο η Μουντάκη στο 13-8 πήγε στο σερβίς και έκανε «ζημιά» για την ισοφάριση σε 13-13. Ο Παναθηναϊκός με ενέργεις της Πολ είχε τον έλεγχο και πήγε με +1 (16-15) στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ. Η Γεωργιάδου ισοφάρισε σε 17-17 για τον ΑΟΘ αλλά Μερτέκη, Ρίτσι και Πολ κατάφεραν να τελειώσουν κρίσιμες επιθέσεις για το 2-0 σετ με 25-21.

Το τρίτο σετ ήταν το πιο ανταγωνιστικό της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Στο β΄τεχνικό τάιμ άουτ η ομάδα της Σαντορίνης ήταν μπροστά με 15-16 αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε γρήγορα εύθραστη διαφορά 19-16. Η Μουντάκη έφερε το ματς στα ίσα με άσο 20-20 και ο ΑΟΘ έκανε το +2 (20-22) με τη Μεταξά. Η Μερτέκη μείωσε 22-23 αλλά η Βεργίδου με άσο έβαλε τις φιλοξενούμενες μέσα στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 με 22-25.

Στο τέταρτο σετ, ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και πήρε διαφορά (8-4, 10-5). Η Μεταξά μείωσε σε 12-8, το άουτ της Μερτέκη έφερε και πάλι κοντά στο σκορ τον ΑΟΘ 15-12 ενώ ο άσος της Ζντοβτς έκανε το 15-13. Η Κωνσταντινίδου έστειλε τον ΠΑΟ στο β’τεχνικό τάιμ άουτ με 16-13 και από εκείνο το σημείο κι μετά οι γηπεδούχες δεν απειληθήκαν για το τελικό 3-1 σετ (25-17).

Τα σετ: 3-1 (25-18,25-21,22-25,25-17)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δ.Καζάζης): Χρυσομμάλη, Κωνσταντινίδου. Μερτέκη Πολ, Φίλντ, Ρίτσι/ Ρόγκα (λ), Καρπουζά, Παπαδοπουλου
ΑΟΘ (Οικονόμου): Μεταξά, Ζντοβτς, Γεωργιάδου, Βεργίδου, Μουντάκη, Τέρζιτς/ Αρτακιανού (λ), Τσβέτκοβα

Δημήτρης Καζάζης: «Η Σαντορίνη είχε μια απώλεια μας πιεσε στο σερβίς και χασαμε την συγκεντρση μας αυτό είχε σαν αποτελεσμα να μειώσει η σαντορίνη. Επιστρέψαμε και πήραμε ένα τρίποντο. Το 6 στα 6 μας χαροποιει αυτ΄ςι είναι στόχος. Ο οσφπ είαι πιο ποιοτικη ομαδα θεωρτητικα πάντα και θα παμε νατο ευχαριστηθουμε και θα τεσταρουμε και τις δικές μας δυνατοτες. Θα προσπαθησουμε να μετρησουμε τι έχουμε κάνε μέχρι τώρα και να το ευχαριστηθούμε»

Απόστολος Οικονόμου: «Πάντα σε μία ήττα υπάρχουν πολλοί λόγοι. Η απουσία της Όστοϊτς έπαιξε ρόλο αφού είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή, αλλά δεν πρέπει να παίζει. Είχα μέσα δύο λίμπερο.Δεν πιέσαμε στο σέρβις.Το κάναμε μόνο στο τέλος του τρίτου σετ και το πήραμε. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει με 60% και εμείς με 30% σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και συγχαρητήρια για τη νίκη. Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και εμείς δεν το κάναμε».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 11:56 posted by pao29

    posted by Π13...εγραψα απο τον σεπτεμβρη οτι τον δεκεμβρη η θηρα παει για αλλαγη ξενων παικτριων γιατι οπως ειναι δεν μπαινει ουτε εξαδα...παμε στα δικα μας...αν σου αρεσε οπως επαιξε η ομαδα μαλλον παρασυρθηκες απο τις φωνες...μετα το δευτερο σετ εξαφανιστηκε η μερτεκη,η κοκκινοσκουφιτσα επρεπε να γινει αλλαγη γιατι παρεπαιε εχθες αφου ουτε φαση τελειωνε ουτε μπλοκ εκανε,η φιλντ κατι πανω απο μετρια και να σκεφτεις ειχαμε μια ομαδα απεναντι με ακραια την μουντακη με υψος 1.68 με ξενες που τις αποκαλεις παλτα και μας πηραν ενα σετ και παλεψαν για κατι ακομα καλυτερο...αρα αυτοαναιρεισαι με αυτα που γραφεις γιατι αν δεν μπορεις να κερδισεις περιπατο τα παλτα τοτε θες εσυ ξυρισμα...

  • Comment Link Π13 Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 06:48 posted by Π13

    Ημουν χθες στο Μετς ,εκατσα επανω με τα ...ΠΑΙΔΙΑ ,φοβερος ρυθμος ενθουσιασμος και στηριξη στην ομαδα,το φχαριστηθηκα τρελλα.Στο ματς τωρα ,δειξαμε νομιζω καλα στοιχεια,καλα στησιματα στην αμυνα,καλες κοντρα μπαλλες εξαιρετικη η Αθηνα καλα στημενο το μπλοκ πιστευω οτι την Τεταρτη στο Ρεντη θα γινει ΠΟΛΕΜΟΣ.Η Σαντορινη απο την αλλη αρχιζει και τελειωνει στο κεντρο της και στην Αρτακιανου,αυτες οι ξενες μονο για ομαδα τυπου παλευω για την σωτηρια ,ΠΑΛΤΑ γουνινα πηρατε φετος νησιωτεεεες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ