1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2013 22:51

«Πονάει» η ήττα αλλά η εμφάνιση μας δεν δικαιολογεί... δάκρυα»

Η Εθνική είναι αναγκασμένη να αφήσει πίσω της το ματς με την Ουγγαρία, αφού ακολουθεί η αυριανή (3/10, 17:30) αναμέτρηση με τη Λετονία, και όσο και να «πονάει» η ήττα, η Ελένη Κιόση, ξεκαθάρισε ότι η εμφάνιση της ομάδας, δεν δικαιολογεί... δάκρυα.



«Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που όπως το χάσαμε, έτσι θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει. Φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας. Έτσι, όπως εξελίχθηκε το ματς, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σετ, όπου εμείς δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικές, όσο στα προηγούμενα, ενώ και στο 3ο, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε λίγη τύχη παραπάνω για να κάνουμε εμείς το 2-1 και όχι η Ουγγαρία. 

Σε γενικές γραμμές, όχι μόνο δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε άσχημα, αφού η εμφάνισή μας θα μπορούσε να είχε συνδυαστεί με νίκη, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να συνεχίσουμε να βγάζουμε στο γήπεδο τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Όσο για τη συνέχεια με τη Λετονία: «Δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα από τη δυναμική της Λετονίας, αλλά χωρίς να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί καθαρά από τη δική μας απόδοση. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τους με το Ισραήλ και θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε και το δικό μας στις ανάγκες αυτού του αγώνα».

Όσο για το τι εστί Λετονία στο γυναικείο βόλεϊ; Βρίσκεται στην 112η και τελευταία θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIVB, ενώ εδώ και πολλά χρόνια απουσιάζει και από το υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η ομάδα στο παρελθόν έχει φέρει ορισμένα αξιόλογα αποτελέσματα, όπως οι 9ες θέσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1993 και του 1995, αλλά και η 8η του 1997.

Ο τεχνικός Γιάνις Λέιτις ανέλαβε μόλις πέρσι τα ηνία, όντας βοηθός προπονητή και προχώρησε σε σημαντική ανανέωση του ρόστερ με τις περισσότερες αθλήτριες να προέρχονται απευθείας από την ομάδα των Κορασίδων και των Νεανίδων.

πηγή: volleyball.gr

3 σχόλια

  • Comment Link gossip Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 16:03 posted by gossip

    Επειδή από τό σχόλιο φαίνεται ότι το κατέχεις,μιά ερώτηση : ξέρεις πόσο χρόνων είναι η Στράντζαλη ? Τό βόλλευ τό μαθαίνεις μέχρι 16-17 μετά βελτιώνεις καί διορθώνεις.Κοίτα πώς γύρισε η Χαντάβα καί τό ίδιο αργά ή γρήρορα θα κάνει καί ή Νομικού.

  • Comment Link nik-volleyball13 Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 05:22 posted by nik-volleyball13

    Ε ναι καλημερα!Κρατιομουν αλλα επειδη ειδα το σχολιο αφεθηκα.Απουσιαζαν οι Χορβαθ που παιζει στη Ράμπιτα,η Λιλιομ που παιζει στη Τουρκια,η Μιλοβετς που παιζει πασα στον Ερυθρο Αστερα(Τσαμπιονς Λιγκ) και η Ντέκανι που φετος θα παιξει Ιταλια καθως και η Γιοζα που ειχε παιξει και στην Ελλαδα.
    Το επιπεδο στην Ελλαδα εχει πεσει κατα πολυ.Οι περισσοτερες κοπελες δεν εχουν παρει τις σωστες βασεις και λυπάμαι που το λεω αλλα η ΕΟΠΕ με τον Καλμαζιδη ξεπληρωνει γραμματια...Ας δειτε οτι η Ελβετια εχει προπονητρια που προπονει ταυτοχρονα στη Δυναμο Μοσχας και εχει γνωσεις και εμπειρια απο γυναικειο βολλευ.
    Οσο για τις αθλητριες οι 11 στις 12 αγρον ηγοραζαν.Εξαιρω Στραντζαλη που θα παει εξω και θα μαθει βολλευ.

  • Comment Link koykoyroykoy Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 20:31 posted by koykoyroykoy

    Χάσαμε από την δεύτερη ομάδα της Ουγγαρίας...!!!!Έτσι για να ξέρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε και να μην "καβαλάνε" καλάμι μερικοί και κυρίως κάποιες αθλήτριες...Προσλάβετε όμως και κανένα "εθελοντή" προπονητή ΠΟΠ...!!!Ελλαδάρα...!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ