Εκτυπώστε τη σελίδα
17-03-2020 14:09

Η C.E.V. έβαλε λουκέτο σε όλες τις διοργανώσεις της

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (C.E.V.) με ανακοίνωση της αναστέλλει όλες τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της μέχρι νεοτέρας, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19.
Συγκεκριμένα οι διοργανώσεις που αναστέλλονται είναι:

-Τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (Champions League, CEV και Challenge Cup) ανδρών και γυναικών που είχαν προγραμματιστεί μέχρι μέσα Μαΐου.

-Τα προκριματικά Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων όλων των αναπτυξιακών ηλικιών που είχαν προγραμματιστεί για τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου.

-Η Β' φάση του Continental Cup που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 12-17 Μαΐου.

-Το Golden και το Silver European League που θα διεξαγόταν από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου.

«Αυτή ήταν μια σκληρή και επίπονη απόφαση, την οποία έχουμε πάρει για την υγεία και την ασφάλεια παικτών, αξιωματούχων και οπαδών. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάσταση σε ολόκληρη την Ευρώπη και με στόχο την παροχή σαφούς καθοδήγησης και τη δυνατότητα λογικού προγραμματισμού για όλους τους ενδιαφερόμενους, έπρεπε να λάβουμε αυτήν την απόφαση τώρα. Θα παρακολουθήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και θα συνεργαστούμε με όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να βρούμε αμοιβαίες λύσεις ανάλογα με την περαιτέρω εξέλιξη της κρίσης» δήλωσε ο πρόεδρος της C.E.V. Αλεξάντερ Μπόρισιτς.