1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2013 21:13

«Η σημερινή εμφάνιση με ξάφνιασε ευχάριστα»

cev.lu cev.lu cev.lu
Παρά την ήττα και την ανατροπή στο σκορ ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι αθλήτριες του.


«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κλείσουμε το… σακί με τους βαθμούς της νίκης. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια, αφού κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ειδικά στα δύο πρώτα σετ είχαμε πολύ καλό σερβίς και εξαιρετική παρουσία σε μπλοκ – άμυνα, αλλά η Κροατία είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς κι αυτό μέτησε στα κρίσιμα σημεία», σχολίασε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε με νόημα: «Σίγουρα υπάρχει η πικρία που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε μια νέα ομάδα, πολλά κορίτσια δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί και η σημερινή εμφάνιση με ξάφνιασε ευχάριστα».

Όσον αφορά το αυριανό ματς με την Βουλγαρία ο κ. Καλμαζίδης τόνισε: «Είναι μια ομάδα σε άλλο επίπεδο… Αλλά θα είναι μια ακόμη εμπειρία για τα κορίτσια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


πηγή: volleyball.gr

Περισσότερα από την κατηγορία: Νικηφόρο ...αντίο θέλει η εθνική Νεανίδων »

1 σχόλιο

  • Comment Link dwra kakagi Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 20:33 posted by dwra kakagi

    τελικα τους αγωνες θα τους δειχνει???????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ