1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2018 19:58

Στην Πορταριά ο προκριματικός όμιλος της Εθνικής Νεανίδων (πρόγραμμα)

Στην Πορταριά θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Εθνικής Νεανίδων το διάστημα 26-28 Απριλίου.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας είναι η Εσθονία, η Βουλγαρία και η Ελβετία. Την πρόκριση από τα προκριματικά παίρνουν απευθείας οι πρώτοι των ομίλων και οι δεύτεροι θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ.

Την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων θα διοργανώσει η Αλβανία, το διάστημα 1-9 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 26 Απριλίου

17.00: Εσθονία - Βουλγαρία

19.30: Ελλάδα - Ελβετία

Παρασκευή 27 Απριλίου

17.00: Βουλγαρία - Ελβετία

19.30: Εσθονία - Ελλάδα

Σάββατο 28 Απριλίου

16.00: Ελβετία - Εσθονία

18.30: Βουλγαρία - Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

  • Στη Γερμανία η Εθνική νεανίδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού Κ19
    Το διάστημα 30/04-03/05 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 και η Ελλάδα κληρώθηκε στον Γ' όμιλο που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Αντίπαλοι της Εθνικής νεανίδων θα είναι η γηπεδούχος Γερμανία, η Γαλλία και η Αυστρία.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
  • Ο Δημήτρης Γόντικας συνάντησε την Εθνική Νεανίδων
    Μια απρόσμενη αλλά πολύ ευχάριστη συνάντηση είχαν τα μέλη της Εθνικής Νεανίδων κατά την επιστροφή τους ακτοπλοϊκώς από τη Σάμο στο Πειραιά την Κυριακή το απόγευμα.Τα νεαρά κορίτσια συνάντησαν στο πλοίο που τους μετέφερε, τον «θρύλο» του 1987 Δημήτρη Γόντικα.
  • Χωρίς νίκη η Εθνική Νεανίδων, ήττα με 3-0 από την Ολλανδία
    Με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να πάρει σετ ολοκλήρωσε η Εθνική Νεανίδων τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο Βαθύ της Σάμου.
  • Αποκλεισμός απο το Ευρωπαϊκό για τις Νεάνιδες (photos)
    Παρά τη θερμή υποστήριξη 700 και πλέον θεατών στο κλειστό γυμναστήριο στο Βαθύ της Σάμου, η Εθνική Νεανίδων δεν κατάφερε να πάρει κάτι και από το δεύτερό της παιχνίδι στα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ