1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2014 16:37

Αίτηση για wild card ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Γιατί δεν υπολογίζουν τον δευτεραθλητή

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (14.00) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση wild card για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2014-2015, μετά την απόφαση του ΦΟ Βριλησσίων να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.


Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός απέστειλε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας το σχετικό αίτημα, το οποίο θα εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της ΕΟΠΕ.

Η Επιτροπή αφού αξιολογήσει το αίτημα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (συνεδριάζει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου) που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη χορήγηση της wild card.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την προκήρυξη οι ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ, της ΕΣΠΕΔΑ και της ΕΠΕΣΘ, δηλαδή, Αθήνας, Πειραιά και η Θεσσαλονίκης δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για wild card αλλά μόνο ομάδες από την περιφέρεια.

Σύμφωνα με την ΕΟΠΕ δεν ενεργοποιείται το άρθρο για τους δευτεραθλητές επειδή τα Βριλήσσια δεν κατέθεσαν εγκαίρως (μέχρι 30 Ιουλίου) την δήλωση αποχώρησης. Σε αυτή την περίπτωση τα Βριλήσσια θα έπαιζαν στην Α2 οπότε θα έπαιρνε τη θέση του ο δευτεραθλητής από το περσινό πρωτάθλημα.

4 σχόλια

  • Comment Link lampros26 Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 20:57 posted by lampros26

    Πού προβλέπεται αυτό που υποστηρίζει η ΕΟΠΕ, γιατί στο άρθρο 9 του Γενικού Κανονισμού άλλα λέει . Περιμένουμε να μας πουν τι εφάρμοσαν και πώς το εφάρμοσαν τουλάχιστον για να καταλάβουμε ...

  • Comment Link loukas2 Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 15:32 posted by loukas2

    Φιλαθλητικος-Μακεδονες-Ηλιουπολη θα πεσουν.

  • Comment Link ΕΟΠίστας Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 14:41 posted by ΕΟΠίστας

    Δεν μπορούν να κάνουν αίτηση για wild card ομάδες από ΕΣΠΑΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΕΘ

  • Comment Link anasta Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 14:11 posted by anasta

    μονο αυτος εστειλε αιτημα; ο ζαον και ο αρης ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ