1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-12-2013 17:57

Χωρίς Βασιλαντωνάκη στην Ισπανία οι Νεάνιδες και πρεμιέρα με την Τουρκία

Χωρίς την Ανθή Βασιλαντωνάκη που κρίθηκε απαραίτητο να μείνει στην Αθήνα για αποθεραπεία λόγω της θλάσης που έπαθε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή Κηφισιάς αλλά και τις Σάρα Τζειρανίδου (ΠΟΝ Μουδανιών), Παπάζογλου Αικατερίνη (ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων) που έμειναν εκτός αποστολής αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για τη Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

Χωρίς την Ανθή Βασιλανωντωνάκη που κρίθηκε απαραίτητο να μείνει στην Αθήνα για αποθεραπεία λόγω της θλάσης που έπαθε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή Κηφισιάς αλλά και τις Σάρα Τζειρανίδου (ΠΟΝ Μουδανιών), Παπάζογλου Αικατερίνη (ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων) που έμειναν εκτός αποστολής αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για τη Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

Στο τουρνουά θα αγωνιστούν Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Πορτογαλία. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί στις 30 Δεκεμβρίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν:  Κωνσταντινίδου Λαμπρινή (πασαδόρος - Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Στράντζαλη Όλγα (ακραία - Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Σωτηρίου Μαρία (ακραία - διαγώνια - ΑΟ Ηλυσιακός), Παπαδοπούλου Χαρά (πασαδόρος - Ηρακλής Ιωαννίνων), Φακοπουλίδου Αθανασία (ακραία - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Ψωμά Αλεξάνδρα (ακραία - Α.Ο.Μαρκοπούλου), Γιαννέλου Ζαχαρούλα (κεντρική - Α.Ο.Μαρκοπούλου), Πατεράκη Μαρία-Ιφιγένεια (κεντρική - Ενωση Βύρωνα), Γκουντιμένκο Ιωάννα (κεντρική - Ηρακλής Κηφισιάς), Καλαντάτζε Άννα (κεντρική - ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων), Δέμπη Άντζελα (διαγώνια - ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων), Κοκκινάκη Ειρήνη (λίμπερο - Ολυμπιακός).

Το πρόγραμμα των αγώνων (με ώρες Ελλάδας) στην Ισπανία:
27/12
19:00 Ισπανία - Πορτογαλία
21:00 Ελλάδα - Τουρκία
28/12
11:00 Ελλάδα - Πορτογαλία
13:00 Ισπανία - Τουρκία
18:00 Πορτογαλία - Τουρκία
20:30 Ισπανία - Ελλάδα
29/12
Τελικά

13 σχόλια

  • Comment Link ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 17:21 posted by ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ

    ANTIKEIMENIKOΣ = ΤΡΑΓΙΚΟΣ

  • Comment Link ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ (άνθρωπος) Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 22:25 posted by ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ (άνθρωπος)

    Μέσω facebook αποδίδονται πολλές λεπτομέρειες του αγώνα σε όσους ενδιαφέρονται. Έπεσες έξω στις "μαντεψιές" σου αλλά δεν πειράζει συχνά δεν μας αρέσουν όσα δημοσιεύονται. παρακολουθώ χρόνια τα στατιστικά των παιχτριών και θα μου άρεσε να αποδίδονται όσο το δυνατόν πιό αντικειμενικά για να βγάζουμε σαφή συμπεράσματα ειδικά για την Εθνική και για αυτές - αυτούς που καλούνται να μας εκπροσωπήσουν. Εντελώς πληροφοριακά σας λέω ότι επικοινωνώ με πολλές και πολλούς αθλητές και ενημερώνομαι ειδικά για παιχνίδια που δεν έχω προσωπική άποψη.Όπως γνωρίζεις όλοι οι Έλληνες σήμερα είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην αντικειμενικότητα των ειδήσεων που μεταφέρονται. εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο λόγος που ενοχλήθηκες τόσο πολύ και απάντησες με σκληρές φράσεις. μήπως τελικά έχω δίκιο? δημοσιεύετε πρόχειρα ή κατά το δοκούν χωρίς να σας νοιάζει αν κάποιοι χύνουν ιδρώτα πάνω στις φανέλες για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό και τους αξίζει μια πιο αντικειμενική παρουσίαση.
    Αναφορικά με το θέμα μας, δεν μου παραπονέθηκε καμία αθλήτρια επίσης ενδεικτικά αναφέρθηκε ένα παράδειγμα στατιστικής ανακρίβειας γιατί δεν είχα χρόνο να σχολιάσω επιθέσεις υποδοχές ή άμυνες. Καλή χρονιά "μέντιουμ".

  • Comment Link γιατι ετσι Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 17:45 posted by γιατι ετσι

    εσύ κύριε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ μάλλον είσαι παρόν στην ισπανία για να ξέρεις τι συμβαίνει στα παιχνίδια ή είσαι κάποιος γονέας παίκτριας που έκανε παράπονα ότι την αδίκησαν Ή είσαι κάποια παίκτρια. έχασε το πριμ η κόρη σου της 1ης σέρβερ μάλλον!!! εκτός από ξερόλες γίνανε και μέντιουμ μερικοί εδώ μέσα

  • Comment Link ΤΟΜ Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 09:13 posted by ΤΟΜ

    Καλημέρα και χρόνια πολλά. Από τα προηγούμενα σχόλια θα ήθελα να επισημάνω ότι:
    - Έχω την εντύπωση/βεβαιότητα ότι την εθνική Νεανίδων την απαρτίζουν αθλήτριες του 1996 και μικρότερες. Οπότε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής η Βλαχάκη, Λιάγκη, Ιακωβίβου και Χριστινίδου γεννηθείσες το 1995.
    - Μήπως η μη κλήση των Χαμπηλομάτη και Σουπιώνη και άλλων συνομήλικών τους οφείλεται στη προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες;
    - Μήπως η συμμετοχή των υπολοίπων αθλητριών, που πηγαίνουν Γ΄ Λυκείου, καθώς και η απόδοσή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κρίνει την επιλογή τους από κολέγια των ΗΠΑ;
    Νομίζω ότι εμείς δεν έχουμε το σύνολο των δεδομένων σύνθεσης της ομάδας, οπότε βασιζόμαστε μόνο σε εικασίες. Ας ελπίζουμε στην καλή πορεία της ομάδας, που έτσι και αλλιώς είναι δύσκολη, λόγω του εκπαιδευτικού συστήματος της Ελλάδας.

  • Comment Link ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 22:48 posted by ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ

    συγχαρητήρια στην στατιστικολόγο της εθνικής που δεν πρόσεξε ποια έκλεισε με άσο το τρίτο σετ για να της χρεώσει τουλάχιστον έναν πόντο. μήπως πρέπει να παρατηρεί καλύτερα το παιχνίδιγια να αποφεύγονται τέτοια "λάθη";

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ