1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/4 η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 το οποίο θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (2ος όμιλος, Ηράκλειο) και Ρουμανία (1ος όμιλος, Μπλατζ) με την τελευταία να φιλοξενεί και την τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός).
Στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 η Εθνική μας ομάδα.
Τη νίκη που τη βάζει για τα καλά στο κόλπο πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 πέτυχε η Εθνική μας ομάδα.
Σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της διοργανώτριας του Β' προκριματικού ομίλου Σλοβακίας πέτυχε η Εθνική κοριτσιών Κ18, που της δίνει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.
Την ήττα με 3-0 σετ από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική κοριτσιών Κ18, στην πρεμιέρα της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.
Στο Πέζινοκ της Σλοβακίας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας κοριτσιών Κ18, προκειμένου να λάβει μέρος στην 2η προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Στην Νεμέα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής κοριτσιών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού κοριτσιών Κ20 με 3-0 σετ από την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Τουρκίας.
Μετά την νίκη της Σερβία επί του Μαυροβουνίου το απόγευμα της Πέμπτης (25/1), η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 πυο διεξάγεται στην Άγκυρα.
Σπουδαία νίκη επί του Μαυροβουνίου με 3-2 σετ πανηγύρισαν οι αθλήτριες της Εθνικής κορασίδων Κ18, στο δεύτερό της παιχνίδι στον Β' όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 που διεξάγεται στην Άγκυρα.
Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σερβία η Εθνική κοριτσιών Κ18 και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ, στο πρώτο της παιχνίδι του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 που διεξάγεται στην Άγκυρα.
Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας 22/1 η αποστολή της Εθνικής κορασίδων Κ18, προκειμένου να λάβει μέρος στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 (23-27/1).
Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Εθνική κοριτσιών Κ18 στην πόλη της Νεμέας, ενόψει της συμμετοχής στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 που θα διεξαχθεί από 23 έως 27 Ιανουαρίου στην Άγκυρα της Τουρκίας.
O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τιστιγκόι δήλωσε:
Την ευκαιρία να ξεσκάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις με μία φιλική αναμέτρηση είχαν οι αθλήτριες της Εθνικής παγκορασίδων στο Μουζάκι.
Την ευκαιρία να επισκεφτούν την Μονεμβασιά είχαν οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής κορασίδων Κ18, που κάνουν την προετοιμασία τους στους Μολάους Λακωνίας.
Στο Μουζάκι Καρδίτσας βρίσκονται από την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής παγκορασίδων Κ17, όπου πραγματοποιούν τη χειμερινή συγκεντρωτική προετοιμασίας τους.
Στους Μολάους Λακωνίας βρίσκεται από την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου η Εθνική κορασίδων Κ18 ενόψει του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 (Βαλκανικό πρωτάθλημα) που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα από 23 έως 27 Ιανουαρίου.
Στους Μολάους Λακωνίας θα συγκεντρωθεί από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024 η Εθνική κορασίδων Κ18, ενόψει του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 (Βαλκανικό πρωτάθλημα) που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα από 23 έως 27 Ιανουαρίου.
Στο Μουζάκι Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί η συγκεντρωτική προετοιμασία της Εθνικής παγκορασίδων Κ17 από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024.
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Κιτσιγκόϊ δήλωσε:
O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Σιτιγκόϊ δήλωσε
Από τους εμπειρότερους ανθρώπους σε όλα τα τμήματα των Εθνικών ομάδων είναι ο Βαγγέλης Περόπουλος.  Ο Περόπουλος για άλλη μία αποστολή με την Εθνική παγκορασίδων εκτέλεσε χρέη τιμ μάνατζερ και ήταν ο άνθρωπος που έλυνε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε και έδινε τις απαραίτητες λύσεις για να κυλούν όλα ομαλά
Χωρίς μετάλλιο επιστρέφουν οι κορασίδες από το Ευρωβόλεϊ, αφού άγγιξαν το χρυσό όταν προηγήθηκαν 11-8 της Ιταλίας στο τάι μπρέικ..... συνέχεια του 'αρθρου στο fosonline.gr
Σελίδα 1 από 23

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ