1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
15-07-2013 12:55

ΠΑΣΑΠ: «Ψηλά τη σημαία του Ελληνικού Βόλεϊ»

Η Εθνική ομάδα Κορασίδων με ένα ασημένιο μετάλλιο, παρακαταθήκη από το Βαλκανικό πρωτάθλημα της Τουρκίας, ρίχνεται σήμερα στη μάχη, στο 12ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας (14-19/7), που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ, ευχήθηκε καλή τύχη στην Ελληνική ομάδα και οι Στράντζαλη, Κωνσταντινίδου και Βασιλαντωνάκη δεσμεύονται για νέες επιτυχίες…
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εύχεται σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής «καλή επιτυχία» σε αυτή τη νέα πολύτιμη εμπειρία της ζωής τους, όπου είναι βέβαιο, πως με σύμμαχο το ταλέντο, το πάθος για διάκριση αλλά και -γιατί όχι- την τύχη του «πρωτάρη» θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να τιμήσουν το εθνόσημο και να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ελληνικού βόλεϊ».

Η σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής, Όλγα Στράντζαλη είπε:

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία! Είναι τιμή για κάθε Έλληνα αθλητή και αθλήτρια να μπαίνει πρώτος στο στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας κρατώντας την σημαία της Ελλάδας. Ειδικά, όταν όλοι γνωρίζουν την δύσκολη θέση της Ελλάδας σε αυτή την δεδομένη περίοδο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος και η Ολλανδοί διοργάνωσαν μια πολύ όμορφη γιορτή. Είμαι σίγουρη πως έτσι θα συνεχίσουν και οι επόμενες μέρες και ελπίζουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται την χώρα μας».

Η πασαδόρος του Ηρακλή, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου δήλωσε:

«Ένιωσα μεγάλη χαρά για τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή την εντυπωσιακή Τελετή! Ποτέ άλλοτε καμία από εμάς δεν έχει ζήσει στο παρελθόν μία ανάλογη εμπειρία. Η στιγμή που μπήκαμε στο Στάδιο της Ουτρέχτης και όλος ο κόσμος μας χειροκρότησε ήταν πανέμορφη, ανατριχιαστική… ανεπανάληπτη! Σπάνια ένας αθλητής ή μία αθλήτρια ζει τόσο όμορφες και μοναδικές εμπειρίες και θεωρώ πως είμαστε τυχερές για αυτό. Νομίζω δε, πως έπεται και καλύτερη συνέχεια…».

Η διαγώνια άσος του Παναθηναϊκού, Ανθή Βασιλαντωνάκη έκλεισε λέγοντας:

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία! Όλες ήμασταν πολύ ενθουσιασμένες και νιώσαμε ιδιαίτερα περήφανες που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας για πρώτη φορά σε αυτή την σημαντική διοργάνωση. Ελπίζω να τα πάμε καλά στους Αγώνες και να συνεχίσουμε να κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη».

Η Εθνική ομάδα Κορασίδων ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο 12ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας, έχοντας όμως και στην άκρη του μυαλού της το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης, που θα διεξαχθεί το διάστημα 26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου. Ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία…

 

 


 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ