1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2021 13:02

Παρελθόν απο τις Αμαζόνες ο Κώστας Γκούντας

Παρελθόν απο τις Αμαζόνες αποτελεί ο Κωστας Γκούντας.  Η διοίκηση του συλλόγου μετά από συνάντηση που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής παγκορασίδων, αποφασίστηκε να λύσουν τη συνεργασία τους. Πιθανότερος αντικαταστάτης του κ. Γκούντα είναι ο Λεωνιδας Γαϊτανάκης που ξεκίνησε την φετινή σεζόν στον Πανναξιακό αλλα πριν αρχίσουν οι αγώνες της Volley League, παραιτήθηκε. Μάλιστα χθες  προπόνησε για πρώτη φορά τις αθλήτρες του συλλόγου της Ν. Ερυθραίας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό που είναι και η πρεμιέρα του Β' γύρου.
 Η επίσημη ανακοινωση του συλλόγου για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Γκούντα που ειχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι, στην θεση του Στέλιου Ατσιδαύτη:

"Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας κ. Κώστα Γκούντα. Ευχαριστούμε τον κ. Γκούντα για την άριστη συνεργασία και του ευχόμαστε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία."

 Το βιογραφικό του Γαϊτανάκη

 Όσον αφορά το βιογραφικό του  Λεωνίδα Γαϊτανάκη ο 46 χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ τη σεζόν 2015-16 ως βοηθός – στατιστικολόγος ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε και πάλι ως βοηθός προπονητή.

Έκτοτε η πορεία του τον οδήγησε στον Λίβανο ως βοηθός στον πάγκο της Zahra (ανδρική ομάδα) για δύο χρόνια, στην συνέχεια ήταν ο πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Απόλλων Λεμεσού, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής στον πάγκο της Ουγγρικής γυναικείας ομάδας TFSE.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ