1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2021 01:15

Για την πρόκριση-υπέρβαση ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται τον δυνατό ΠΑΟΚ

Για τρίτη φορά μέσα στην εφετινή σεζόν και για δεύτερη μέσα στην ίδια διοργάνωση ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και αυτή τη φορά για μία θέση στον τελικό της διοργάνωση. Ο πρωτάρης Φίλιππος θέλει να πετύχει την υπέρβαση και ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη κατάκτηση Λιγκ Καπ στην ιστορία του. (1ος ημιτελικός, Βέροια, 17/4, 17:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου)

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Φίλιππα Κώστας Προύσαλης δήλωσε για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες πρόκρισης στον τελικό:

«Θέλω να ευχαριστώ τον Δήμαρχο Βέροιας γιατί σε δύσκολες συνθήκες φιλοξένησε τρεις ομάδες, όπως επίσης και τη λίγκα για τη διοργάνωση. Η διοίκηση της ομάδας είναι κάθε μέρα δίπλα μας και μας δίνει δύναμη. Θέλω να πω και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον τελικό. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πλήρης ομάδας αλλά θεωρώ πως είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας και εκεί θα χτυπήσουμε. Είμαι χαρούμενος επίσης που στη πρώτη σεζόν της ομάδας στη πρώτη κατηγορία είναι σε ένα φάιναλ-4. Έτσι θα μεγαλώνει ο σύλλογος κάθε χρόνο. Λόγω του λοκ ντάουν δεν θα έχουμε κόσμο. Όμως μας έχουν αγκαλιάσει από τη πρώτη μέρα, μας χαιρετούν και σιγά σιγά μαθαίνουν το βόλεϊ. Αν υπήρχε η δυνατότητα για παρουσία κόσμου τότε θα θέλαμε δύο γήπεδα και όχι ένα. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον κόσμο της Βέροιας».

Ο προπονητής των γηπεδούχων και διοργανωτών, Σωκράτης Τζιουμάκας υποστήριξε με την σειρα του:

«Καλωσορίζω όλες τις ομάδες σε μία γιορτή του βόλεϊ. Οι προσδοκίες μας δεν σταματούν με την πρόκριση στο φάιναλ-4, θα παλέψουμε για να περάσουμε στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ. δεν έχουν σχέση, όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα υπερέχει. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό»

Ο πολύπειρος πασαδόρος και αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής υποστήριξε για το παιχνίδι:

«Το Λιγκ Καπ είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος σχετικά νωρίς, θέλουμε το τρόπαιο. Έχουμε έναν δύσκολο ημιτελικό με τη Βέροια, η οποία θα παλέψει για τη νίκη, όπως και εμείς.

Σε έναν νοκ άουτ αγώνα όλα μπορούν να γίνουν. Οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν έχουν καμία σχέση, η βαρύτητα είναι διαφορετική. Ξέρουμε τα όπλα της Βέροιας και είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, ειδικά στις στιγμές που θα πιεστούμε. Πιστεύω ως σύνολο υπερτερούμε και με σοβαρότητα θα πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής του δικεφάλου Νίκολα Ματιάσεβιτς σχολίασε με τη σειρά του για το ματς «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη Βέροια για πρώτη φορά. Είναι ωραία πόλη και εγκατασταθήκαμε πολύ καλά. Το δυσάρεστο για εμάς είναι ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες γιατί θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες.

Αλλά δεν είναι και το καλύτερο πριν από ένα φάιναλ-4 να κάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το τρόπαιο, ενώ ο Φοίνικας Σύρου ως δευτεραθλητής έχει και αυτός αρκετές πιθανότητες. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο. Με την επιστροφή του Προύσαλη δυνάμωσε η Βέροια και θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τα αποθέματα ενέργειας και οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.»


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ