1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2013 21:50

«Καιρός ήταν να παίξουμε έτσι…» (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-slo folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-slo/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ-ΑΠΕ, ΜΠΑΡ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Σ' ένα ματς ...τελικό απέναντι στην Σλοβενία η Ελλάδα ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 και κέρδισε με 3-2, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες της για πρόκριση στην 8αδα. Το γεγονός αυτό ικανοποίησε άπαντες στο ελληνικό στρατόπεδο, γεγονός που φάνηκε και στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Τάκης Φλώρος: «Σήμερα βγάλαμε κάτι που δεν είχαμε δείξει πριν και χρειάζεται σε μία ομάδα σαν τη δική μας που έχει δυνατότητες. Παράλληλα από τη στιγμή που είδαμε ότι οι διαμαρτυρίες μας δεν πιάνουν τόπο, στο παραβάν των αντιπάλων μας, αντιπαραθέσαμε και εμείς την ίδια τακτική και δημιουργήσαμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Απομένει ακόμη το ματς με την Πολωνία, αλλά η νίκη αυτή μας διατηρεί στο παιχνίδι της 8άδας και κρατά ζωντανές τις ελπίδες μας»

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: Σήμερα θα έλεγα πως από τη στιγμή που δεν είχαμε και τίποτα να χάσουμε παίξαμε με πάθος και θετική ενέργεια, αφού άλλωστε από αυτή τη διοργάνωση μόνο θετικά έχουμε να εισπράξουμε. Πιέσαμε πολύ στο σερβίς και παρόλο που βρεθήκαμε πίσω με 0-2, καταφέραμε με καλό μπλοκ να μειώσουμε και να φτάσουμε στην τόσο σημαντική νίκη. Τώρα περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με την Πολωνία…»

Όλγα Στράντζαλη: «Καιρός ήταν να παίξουμε έτσι… Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το β’ σετ ανεβάσαμε την απόδοσή μας, αφού βλέπαμε όσο πέρναγε η ώρα, πως ο αντίπαλός μας δεν ήταν η ομάδα που νομίζαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για 8άδα . Τώρα θα πρέπει να δούμε την Πολωνία και να τα δώσουμε κι εκεί όλα για την πρόκριση.

Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη: «Στο σημερινό ματς δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμάς… Η νίκη ήταν μονόδρομος για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την 8άδα. Μετά τα δύο πρώτα σετ λειτούργησε το έντσικτο της επιβίωσης και «ξυπνήσαμε». Δείξαμε πάθος που το κρύβαμε μέχρι τώρα μέσα μας και λειτουργήσαμε σαν πραγματική ομάδα. Το αυριανό παιχνίδι με την Πολωνία, ξέρουμε πως θα ναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλουμε να το χαρούμε και να δείξουμε ότι αξίζουμε».

Καζάρ Γιόζε (προπονητής Σλοβενίας): «Είμαι εκνευρισμένος γιατί μετά τα δύο πρώτα σετ, σταματήσαμε να πάιζουμε. Οι κορυφαίες μας παίκτριες, δεν ξέρω γιατί, αλλά φοβόντουσαν την μπάλα και έπαιζαν χωρίς ψυχολογία, κάτι που δικαιολογείται ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Παρόλα αυτά ο βαθμός που πήραμε τελικά, μας κρατάει ακόμη στην 4η θέση και αν κερδίσουμε αύριο το Μαυροβούνιο, θα είμαστε εμείς που θα μπούμε στην 8άδα»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ