1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2017 23:10

Γκούντας: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Η Εθνική Παγκορασίδων σήμερα ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην Ολλανδία παρά την ήττα με 3-1 και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γκούντας είπε:
«Σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί και κοιτάξαμε στα μάτια την Ολλανδία. Χάσαμε στη φάση, την ευκαιρία να στείλουμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Ωστόσο, παίξαμε πολύ καλά, φάνηκε ότι αποβάλαμε το άγχος της πρεμιέρας που δυστυχώς είχαμε κόντρα στο ματς με τη Δανία. Από εκεί και πέρα, κρατάμε το πόσο ανταγωνιστικά σταθήκαμε και συνεχίζουμε αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε τι υποδομή και τι οργάνωση έχει η Ολλανδία στο γυναικείο βόλεϊ. Αύριο κόντρα στη διοργανώτρια Βουλγαρία θέλουμε να παρουσιαστούμε εξίσου ανταγωνιστικά, και να μπορέσουμε να κρατηθούμε σε κάθε σετ κοντά στο σκορ, προκειμένου να καταφέρουμε το κάτι παραπάνω. Όπως και να έχει η παρουσία μας εδώ στο πρώτο πανευρωπαϊκό είναι πολύ σημαντική και τα κορίτσια αποκομίζουν μέσα από τέτοια παιχνίδια σημαντικές εμπειρίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ