1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2013 23:58

«Καλή αρχή παρά την ήττα»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/hellas-italia folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/hellas-italia/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Μπαρ - Μαυροβούνιο: Ηλίας Παπαϊωάννου (ΑΠΕ - ΜΠΕ):

Παρά την ήττα από την Ιταλία με 3-0 ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος, που χρησιμοποίησε όλες του τις αθλήτριες, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα. «Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, αν προσέχαμε λίγο περισσότερο κάποια λάθη, όπως τα χαμένα σερβίς που κάναμε δώρο στις Ιταλίδες. Παρά την ήττα έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητριών μου και θεωρώ ότι κάναμε μία καλή αρχή».

Από την πλευρά της η διεθνής λίμπερο της Δραπετσώνας, Ειρήνη Κοκκινάκη, που με την είσοδό της στο β’ σετ βοήθησε τα μέγιστα την Εθνική μας σε άμυνα και επίθεση, εξέφρασε ένα μικρό παράπονο: «Μπορούσαμε να δώσουμε νομίζω παραπάνω πράγματα. Η Ιταλία έδειξε πως έχει αντοχές μέχρι το τέλος. Εμείς σε κάποιο σημείο τα παρατάγαμε. Παρόλα αυτά παίξαμε νομίζω αρκετά καλά, θέλουμε να δέσουμε περισσότερο ως ομάδα, προσπαθούμε ακόμη να βρεθούμε η μία με την άλλη συμπαίκτρια, τη στιγμή που οι Ιταλίδες παίζουν σε καθημερινή βάση επί χρόνια μαζί…»

Γκουέρα - Μπασάνο: Δεν ήταν εύκολο 3-0

Στην αντίπερα όχθη, η MVP του αγώνα, Ανασταζία Γκουέρα, δήλωσε πως η ομάδα της έδειξε πως ήθελε τη νίκη περισσότερο. «Παίξαμε καλά, δείξαμε δυνατές μέχρι τέλους και πως θέλαμε να αρχίσουμε νικηφόρα τη διοργάνωση. Περίπου μετά από τα μισά των σετ, αν και ήμασταν πίσω μέχρι ένα σημείο, καταφέρναμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας» τόνισε η διεθνής ακραία της Μπασάνο, που έδωσε τα εύσημα στις Ελληνίδες διεθνείς για την εμφάνισή τους. «Δεν ήταν εύκολο, παρά το 3-0, για εμάς το ματς και η Ελλάδα έδειξε πως έχει μία καλή ομάδα. Πραγματικά χαρήκαμε το παιχνίδι με την Εθνική σας…»

Μικρά μικρά από το Μπαρ
Με βαμμένα τα νύχια τους σε… γαλανόλευκα χρώματα, για γούρι αλλά και τραγούδια και-συνθήματα τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου, ρίχτηκαν στη μάχη της διάκρισης της διοργάνωσης, αρχής γενομένης κόντρα στην Ιταλία

Στο πλευρό των κοριτσιών τους, μαζί με περίπου άλλους 50 φίλους της Εθνικής μας, βρέθηκαν οι πατεράδες των διεθνών άσων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Όλγας Στράντζαλη και Λαμπρινής Κωνσταντινίδου.

Περίπου 20 Σλοβένοι οπαδοί με 4 τύμπανα δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στον αγώνα της του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος με την Πολωνία, ενώ με χειροκροτήματα και σφιγμένες γροθιές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους ούτε και κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων των δύο χωρών.

Από πολύ νωρίς έπιασαν δουλειά στις κερκίδες του «Τοπόλιτσα» οι τέσσερις κυρίες, scouters των αμερικανικών πανεπιστημίων, ωστόσο στον αγώνα της Εθνικής μας με την Ιταλία πήραν φωτιά τα… ipad τους, ενώ με χαρακτηριστικές αντιδράσεις έδειχναν εντυπωσιασμένες από κάποιες αθλήτριες.

Μπορεί η παρακάτω είδηση να μην αφορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά στο περιθώριο της διοργάνωσης του Μπαρ, μάθαμε από καλά πληροφορημένη τουρκική πηγή, ότι η ομάδα της Καρσίγιακα (Α2 Τουρκίας), όπου αγωνίζεται η διεθνής άσος, Εύα Χαντάβα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, οι αθλήτριες της τουρκικής ομάδας, παραμένουν εδώ και περίπου 4 μήνες απλήρωτες και λίγες μέρες πριν από τα πλέι οφ για την άνοδο, οι περισσότερες παίκτριες της βασικής ομάδας, απειλούν την διοίκηση πως μέχρι να δουν «το χρώμα του χρήματος», αποφάσισαν αποχή από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ