1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2017 20:48

Γκούντας: «Στόχος η οκτάδα και μία θέση στο Παγκόσμιο»

Αναφορικά με τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Λευκορωσία ο βοηθός προπονητής της Εθνικής ομάδας κορασίδων Κώστας Γκούντας δήλωσε:
«Έχουμε ένα δημιουργικό άγχος, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παρουσιαστούμε στο πρώτο παιχνίδι. Στη διοργάνωση αυτή συμμετέχουν όλες οι ομάδες που έχουν παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ και το καλλιεργούν. Είναι εδώ ομάδες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Τουρκία και η Σερβία κάτι που δείχνει πόσο δυνατά είναι τα Βαλκάνια . Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε σ αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ένα σημείο αναφοράς για το πόσο ψηλά είναι ο πήχης. Αυτό θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας των αγώνων».

Τι εικόνα υπάρχει για την ομάδα της Λευκορωσίας;

«Σε ότι αφορά τη Λευκορωσία από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει χαρακτηριστικά της Ρώσικης σχολής. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι της πρεμιέρας σίγουρα θα μας δώσει άλλη ώθηση ωστόσο θα πρέπει να μπορέσουμε να διαχειριστούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα είτε αυτό είναι η νίκη είτε η ήττα».

Ο πρώτος και βασικός στόχος η πρόκριση στην οκτάδα;

«Βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στην οκτάδα και να πάρουμε μια θέση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαμε να έχουμε όσον αφορά τη σύνθεση αυτής της ομάδας. Τα κορίτσια αυτά, με εξαίρεση τη Μάγδα Τσιγκαροπούλου που είναι μικρή, αλλάζουν πλέον κατηγορία και αυτή είναι η τελευταία μεγάλη τους διοργάνωση με την εθνική ομάδα κορασίδων (U18)».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ