1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2017 00:16

Αλεξάκου: «Να συνεχίσουμε την παράδοση»

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων καθώς στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15 Ιανουαρίου στο Ρόβινι της Κροατίας) θα δώσει δύο φιλικά με την Σερβία (την Τρίτη και την Τετάρτη).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την 5η συνεχόμενη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού κορασίδων, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες φουρνιές κάτι που όπως παραδέχθηκε η αρχηγός της ομάδας Ευφροσύνη Αλεξάκου δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος, αλλά ταυτόχρονο δίνει και επιπλέον κίνητρα στην ίδια και τις συμπαίκτριες της.

«Η αλήθεια είναι ότι προηγούμενα χρόνια η Εθνική Κορασίδων, αλλά και η Νεανίδων είχαν σημαντικές επιτυχίες και συνεχείς παρουσίες στις μεγάλες διοργανώσεις κι αυτό δημιουργεί ένα σχετικό άγχος και μια πίεση, αλλά τόσο εγώ όσο και όλα τα κορίτσια πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση», είπε η αρχηγός και συμπλήρωσε: «Σ’ αυτή την Εθνική υπάρχει ταλέντο, αλλά παράλληλα έχουμε ταιριάξει αρμονικά και σαν χαρακτήρες κι είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο Ρόβινι τις Φινλανδία, Κροατία, Νορβηγία με την ακραία του Άρη Θεσσαλονίκης να σημειώνει: «Παίζοντας τις δύο πρώτες ημέρες του τουρνουά με Φινλανδία, Κροατία θα κριθούν τα πάντα. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα για τις αντιπάλους μας, αλλά βλέποντας τη δική μας είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Διαθέτουμε και καλές μονάδες και καλό σύνολο και όλοι στην αποστολή έχουμε θετικές σκέψεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ