1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 13:56

Να σταματήσει η αλητεία

Ο Κυριάκος Καμπερίδης έστειλε την παρακάτω επιστολή αναφερόμενος στο επεισόδιο με αθλήτρια που είδε το φως της δημοσιότητας.
"Είναι η πρώτη φορά στην 20 έτη επαγγελματική μου θητεία που βγαίνω να μιλήσω στα μέσα ενημέρωσης .αυτό το θέμα όμως που προέκυψε αυτήν την φορα δεν εχει να κάνει με την επαγγελματική μου υπόσταση μόνο αλλά και με την ανθρώπινη..δεν ανέχομαι από κανέναν ανώνυμο η επώνυμο να με διασύρει κατά αυτόν τον τρόπο λέγοντας με σατράπη και βίαιο !! Ουδέποτε χτύπησα βιαιοπράγησα η συμπεριφέρθηκα ανήθικα σε παιδί .Το μόνο κίνητρο που έχω για τα παιδιά που ασχολούμαι τόσα χρόνια είναι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και  καλοί αθλητές. είμαι αυστηρός ναι , το παραδέχομαι. όμως ούτε βία χρησιμοποιώ  ούτε απάνθρωπες συμπεριφορές .τα παιδιά αυτά τα βλέπω σαν δικά μου παιδιά .τα νιώθω, τα «πονάω», τα σέβομαι..πολύ περισσότερο από τους δήθεν ενδιαφερόμενους, οι οποίο εσκεμμένα ρίχνουν λάσπη στο όνομα μου προφανώς για άλλους λόγους. Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα μίλησα με τον γονιό της  αθλήτριας ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα διότι πολύ απλά ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Είμαστε μια οικογένεια που εδώ και ένα χρόνο προσπαθούμε να φέρουμε έναν στόχο εις πέρας. Και μέσα στις οικογένειες όπως θα γελάσεις, θα χαρείς, θα πανηγυρίσεις έτσι και θα πικραθείς, θα στεναχωρηθείς και θα μαλώσεις  αλλά πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. και ενώ πήραμε την πρόκριση με μεγάλη προσπάθεια και αντίξοες συνθήκες ,και είμαστε έτοιμη σαν οικογένεια να πάμε στο ευρωπαϊκό κάποιοι άξεστοι εκμεταλλευόμενοι τα παιδιά για προσωπικά συμφέροντα πάνε να κάνουνε απατεωνιές.
Οχι..σε βάρος μου και των παιδιών. η αλητεία πρέπει να σταματήσει εδώ. το θέμα θα το κινήσω νομικά απέναντι σε όποιον με κατηγορήσει επώνυμα και με στοιχεία. εγώ δεν έχω τίποτα να χάσω γιατί με υπερηφάνεια λέω σε όλους ότι ποτέ δεν ήμουν μπλεγμένος σε συμφέροντα και τακτικές .κάνω την δουλειά μου έντιμα, με πάθος και αγάπη προς τους αθλητές μου. Έπεται συνέχεια στα αρμόδια όργανα όπως έκανα πάντα. Ευχαριστώ. Κυριάκος Καμπεριδης"

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντριάνα  Αληγέωργα Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 18:43 posted by Αντριάνα Αληγέωργα

    Αντιλαμβάνομαι ότι οι βίαιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση σε καμία αθλητική ομάδα . Αυτό που έχω να πω εγώ σαν φυσικοθεραπεύτρια της εθνικής ομάδας, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι ότι δεν υπήρχε καμία ΒΙΑΙΗ συμπεριφορά εκ μέρους του προπονητικού team προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το μόνο που υπήρχε ήταν ένταση και άγχος που προερχόταν από την κρισιμότητα του αγώνα.
    Το να υπάρχει κάποια ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και οι δυο πλευρές ανταγωνίζονται. Αυτό που αντιλήφτηκα αυτές τις είκοσι μέρες είναι τον προπονητή να προσπαθεί να περάσει σωστά μηνύματα στις αθλήτριες ώστε να βελτιωθούν ως παίκτριες και κυρίως ως άνθρωποι.
    Όσο αφορά τους τραυματισμούς που αναφέρθηκαν από κάποιον ανώνυμο έχω να απαντήσω ότι δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί και κυρίως δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός που να άφησε κάποια αθλήτρια εκτός αγώνων. Λυπάμαι να βλέπω κακοπροαίρετα σχόλια από ανθρώπους που δεν ήταν μπροστά γιατί υπήρχε ένα άψογο κλίμα και συνεργασία !
    Οι προπονητές όπως και η ομοσπονδία ήταν δίπλα στα παιδιά σε ότι και αν χρειάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυρίως για να εμψυχώσουν και να επιβραβεύσουν την προσπάθεια αυτή των παιχτριών.
    Αντριάνα Αληγέωργα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ