1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2019 19:51

Πρώτος στόχος της Εθνικής ανδρών ο τελικός του Ευρωπαϊκού Λιγκ

Παρουσία όλων των διεθνών αθλητών που είχε καλέσει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής βόλεϊ ανδρών ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής περιόδου. Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν ακόμα και οι αθλητές που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχεώσεις μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ ο Ντίμα Φιλίποφ που έχει πάρει ολιγοήμερη άδεια θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Η ελληνική ομάδα έχει δύο βασικούς στόχους. Ο πρώτος είναι η παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Λιγκ όπου στόχος είναι η παρουσία στον τελικό και ο δεύτερος και μεγαλύτερος είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου η ελληνική ομάδα επιστρέφει μετά από 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι η άνοδος από το Silver European League στο Golden.

Οι προπονήσεις της Εθνικής θα γίνονται καθημερινά στο κλειστό του Ρέντη, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν και οι εντός έδρας επίσημοι αγώνες για το Silver European League (Αυστρία, Βοσνία και Ουγγαρία).

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ευχήθηκαν καλή επιτυχία και υγεία στους παίκτες ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Λευτέρης Κογκαλίδης, ο γενικός γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και ο ταμίας Τάκης Καβαλλιεράκης.

«Εκ μέρους του προέδρου, Γιώργου Καραμπέτσου ο οποίος για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να έρθει, αν και θα ήθελε πάρα πολύ, σας ευχόμαστε υγεία, καλή επιτυχία και τύχη στις φετινές σας υποχρεώσεις. Η ομοσπονδία και όλοι εμείς, θα είμαστε στο πλευρό σας, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε σας και ελπίζουμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό» τόνισε χαρακτηριστικά ο ταμίας και τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και των διεθνών στην Media day που πραγματοποιήθηκε:

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Πρώτος στόχος η πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού λιγκ»

«Θα είναι δύσκολη και μακροχρόνια προετοιμασία. Στο τέλος της έχουμε τον μεγάλο στόχο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μετά από 10 χρόνια θέλουμε να δείξουμε κάτι καλό. Κυρίως όμως θέλουμε να το χαρούμε. Στο πρώτο στάδιο έχουμε το ευρωπαϊκό λιγκ, διοργάνωση που θέλουμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γενικά όμως θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τους αθλητές μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το ευχάριστο είναι ότι όποιος αθλητής κλήθηκε στην Εθνική ομάδα είναι παρών. Ακόμα και αθλητές οι οποίοι είναι τραυματίες βρίσκονται μαζί μας και θα προσπαθήσουν να αποθεραπευτούν μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής. Αυτό δείχνει την έννοια της ομάδας».
 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ