1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-04-2018 23:11

«Κάτι παραπάνω από την έβδομη θέση»

Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Χαραλάμπους
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (6/4) η συνέντευξη Τύπου των έξι Ομοσπονδιακών τεχνικών του 1 ου ομίλου που θα διεξαχθεί στο Ζλιν της Τσεχίας.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο είναι οι Τσεχία, Βουλγαρία, Τουρκία, Λευκορωσία, Γερμανία και φυσικά η Ελλάδα, όπου εκπροσωπήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Στέφανο Νανά.

Κοινός στόχος και των έξι ομάδων, η πρόκριση στους «8» και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Στέφανος Νανάς είπε: «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την έβδομη θέση που επιτύχαμε στο τελευταίο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

«Ο κύριος στόχος μας είναι να προκριθούμε στους οκτώ κορυφαίους της διοργάνωσης. Μετά από αυτό, θα δούμε», δήλωσε ο επικεφαλής της τσεχικής Εθνικής ομάδας, Γιούρι Ζάχ και συνέχισε: «Η Γερμανία φαίνεται να είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος στον όμιλό μας, ενώ οι άλλες ομάδες είναι στο επίπεδο μας και το αποτέλεσμα αυτών των αγώνων θα εξαρτηθεί από εμάς. Η Τουρκία, η Λευκορωσία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα έπαιξαν πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στην Κόνια, αλλά όλα αλλάζουν γρήγορα, γι αυτό και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προβλέψεις».

Ο προπονητής της Τουρκίας Χουσείν Ντουζκλέρ τόνισε: «Πήραμε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 πέρυσι, οπότε θα θέλαμε να κερδίσουμε και πάλι ένα μετάλλιο. Ο στόχος μας είναι ακόμα μεγαλύτερος».

Ο Νικολάι Ιβάνοφ, προπονητής της Βουλγαρίας ανέφερε: «Ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό. Όλοι στην ομάδα μας είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα».


Ο Αλιακσεά Καβαλίου, προπονητής της Λευκορωσίας τόνισε: «Όλα εδώ είναι καλά οργανωμένα και περιμένουμε την έναρξη αυτού του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε να πάρουμε ένα από τα τρία μετάλλια, αλλά όλες οι ομάδες είναι υψηλής ποιότητας οπότε θα δούμε αν μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό».

Τέλος, ο Μάτους Κάλνι προπονητής της Εθνικής Γερμανίας δήλωσε: «Θα θέλαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ