1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2018 23:52

Ο Μπερούτο σταματάει στο βόλεϊ. Με ποιο άθλημα θα ασχοληθεί;

Στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει στην καριέρα του ο Μάουρο Μπερούτο. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας που στο παρελθόν θήτευσε ως προπονητής του Παναθηναϊκού και ως συνεργάτης του Τζιμπάολο Μοντάλι στην Εθνική ανδρών και στον Ολυμπιακό πήρε απόφαση να σταματήσει την ενεργό δράση στο βόλεϊ και να ασχοληθεί με άλλο Ολυμπιακό άθλημα. Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με τον ίδιο αποδέχτηκε δελεαστική πρόταση από την ομοσπονδία τοξοβολίας της Ιταλίας για να ασχοληθεί με τα τμήματα υποδομής. Ο Μπερούτο τα τελευταία χρόνια συνεργάζονταν με ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο που ασχολείται με την ανάπτυξη του βόλεϊ και άλλων ολυμπιακών αθλημάτων.

Ενα από αυτά είναι και η τοξοβολία και εκεί έκανε τις γνωριμίες με υψηλόβαθμα στελέχη που του έκαναν και την πρόταση. Ο Μπερούτο χαίρει εκτίμησης για το έργο του στην Εθνική βόλεϊ ανδρών της Ιταλίας αλλά κυρίως για τις εκθέσεις και προτάσεις που παρουσίασε όλα τα χρόνια της συνεργασίας του με την ιταλική ομοσπονδία βόλεϊ.

Αν και είχε προτάσεις από πολλούς συλλόγους αλλά και την ελληνική ομοσπονδία για να αναλάβει τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας προτίμησε να ασχοληθεί με την ταξοβολία. Κάτι ανάλλογο έχει κάνει και ο Τζιμπάολο Μοντάλι ο οποίος πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το γκολ καθώς έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομοσπονδίας γκολφ που μάλιστα τους επόμενους μήνες θα διοργανώσει τουρνουά με έπαθλα εκατοντάδες εκατομύρια Ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ