1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2023 19:14

Τα γεγονότα στη Σύρο: Ένας ίσον κανένας!

Ας δούμε τι ακριβώς έγινε στη Σύρο, με τις δηλώσεις ενός παράγοντα, που δεν είχε σχέση με το βόλεϊ και σίγουρα δεν θα ξαναπάει σε αγώνα βόλεϊ.

Ο Χρήστος Καφτηράνης ήταν "αλεξιπτωτιστής". Με δική του ομολογία δεν είχε καμία σχέση με το βόλεϊ, πριν γίνει πρόεδρος και ως επικεφαλής έχει, αν όχι την πλήρη, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη για τα αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας, καθώς αυτός επέλεξε προπονητή και μετείχε στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ο Χρήστος Καφτηράνης με πρόσφατες δηλώσεις του έριξε χολή στον ιστορικό Φοίνικα Σύρου και χαρακτηρίστηκε ως συκοφάντης από τη διοίκηση της αγαπημένης ομάδας του ελληνικού βόλεϊ.

Καλό θα είναι η ΟΝΕΧ να μη παρασυρθεί από οποιονδήποτε βλάπτει τον δημοφιλή Φοίνικα με δηλώσεις του, αφού χάρη σε αυτήν είναι το καμάρι της Περιφέρειας και των Κυκλάδων, έφτιαξε ανταγωνιστική ομάδα που κέρδισε πολλάκις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και κέρδισε ένα Σούπερ Καπ και ένα Λιγκ Καπ.

Ο «ένας» δεν εκφράζει το νησί και τους χιλιάδες φίλους του Φοίνικα ανά την Ελλάδα. Και ένας ίσον κανένας...

Σ Λ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ