1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2021 15:37

Ο Κώστας Ασημακόπουλος ξεχώρισε και συγκίνησε στις φωτιές της Εύβοιας

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Οι μη αθλητικοί δημοσιογράφοι μας αποκαλούν υποτιμητικά αθλητικογράφους, αντί του σωστού αθλητικούς συντάκτες, όπως πολιτικοί συντάκτες, οικονομικοί συντάκτες κλπ, ο συνάδελφος Κώστας Ασημακόπουλος όμως απέδειξε πρόσφατα ότι οι αθλητικοί συντάκτες είναι πολλές φορές ανώτεροι άλλων, που απλά μένουν στους τίτλους τους.

Με τον Κώστα Ασημακόπουλος έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις σε θέματα βόλεϊ, ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και θα συνεχίσουμε να έχουμε, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να του βγάλουμε το καπέλο για τη δουλειά που έκανε στις πρόσφατες φωτιές στην Εύβοια. Με μεράκι, κέφι, ευρυμάθεια, ανέδειξε το θέμα σε πολλαπλά επίπεδα και δεν αρκέστηκε σε απλές αναφορές. Συγκίνησε, έβγαλε συναίσθημα και ήταν ο κορυφαίος, γι αυτό και τον έβλεπε η πλειονότητα των τηλεθεατών και τον αγάπησαν οι πληγέντες. Το ένστικτο του κόσμου, ιδιαίτερα αυτών που υποφέρουν μετράει πολύ.

Μπορούμε να πούμε ότι τον ζηλέψαμε όταν αυτός έτρεχε με κίνδυνο της ζωής του να μας ενημερώσει τι συμβαίνει στο πολύπαθο νησί, κι εμείς ασχολιόμασταν με τις μεταγραφές βόλεϊ και τις ευρωπαϊκές μάχες των ποδοσφαιρικών ομάδων. Και δεν το κρύβουμε ότι όταν ονειρευόμασταν μικροί τη δημοσιογραφία, θέλαμε να γίνουμε πολεμικοί ανταποκριτές, να είμαστε στο πεδίο της μάχης, αλλά αλλού η ζωή μας πήγε...

Ο Κώστας Ασημακόπουλος ανέδειξε το ταλέντο του, γιατί είναι δημοσιογραφάρα, αλλά και το γεγονός ότι οι αθλητικοί συντάκτες έχουν εκτός από γνώσεις αθλητικού, δικαστικού, οικονομικού, πολιτικού, ελεύθερου ρεπορτάζ και την ικανότητα να αγγίξουν θέματα που καίνε και να τα βγάλουν πέρα με επιτυχία.Και το σπουδαιότερο; Με ταπεινοφροσύνη γιατί όταν τον εκθείαζαν από το κανάλι που δούλευε απαντούσε “εγώ παιδιά είμαι ένας απλός αθλητικός συντάκτης, που απλά ήρθα εδώ για να ενημερώσω τους τηλεθεατές”. Συγκίνησε και τον περιμένει πεδίο δόξης λαμπρό....

Εύγε...

 

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ