1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2021 19:03

Γιάννης Ζαμπούκης (Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης): «Οι ευχές όλων μας θα συντροφεύουν την Εθνική στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Αντιπροσωπεία της Εθνικής ανδρών βρέθηκε στο Δημαρχειακό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Αντιδήμαρχο Θοδωρή Βουρδόλη οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στηρίζουν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, κ. Ειρήναρχος Κεμανετζής ενώ μαζί του ήταν ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Μάριος Γκιούρδας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλους, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Πετρέας και οι διεθνείς αθλητές Γιώργος Παπαλεξίου, Σπύρος Χανδρινός.

«Είστε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και οτιδήποτε έχουμε ζητήσει μας το έχετε προσφέρει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε ο Μάριος Γκιούρδας προς τους κ.κ. Ζαμπούκη, Βουρδόλη τους οποίους τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία με αναμνηστικές πλακέτες.

«Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη με παράδοση στο βόλεϊ, παρόλο που δεν έχουμε κάποια ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή, έχουμε όμως αθλητές οι οποίοι στελεχώνουν τις εθνικές μας ομάδες.», είπε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ενώ απευθυνόμενος προς τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής τόνισε με χαμόγελο: «είναι ευλογία που έχουμε παντού Αλεξανδρουπολίτες» με τον κ. Ζαμπούκη να συμπληρώνει: 

«Αυτό που θέλουμε είναι η παρουσία της Εθνικής στην πόλη μας να τονώσει το ενδιαφέρον, με την έννοια ότι οι νέοι και οι νέες αθλητές της Αλεξανδρούπολης που ασχολούνται με το βόλεϊ θα έρθουν σε επαφή με την εθνική ομάδα. Οι ευχές όλων μας θα είναι μαζί σας στην προσπάθεια που θα κάνετε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βουρδόλης σημείωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που είστε εδώ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Παρακολουθώ την προσπάθεια σας από την πρώτη ημέρα και εύχομαι όπως και ο ο δήμαρχος ότι καλύτερο στις υποχρεώσεις που έχετε μπροστά σας».

Τέλος ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Ήρθαμε στην Αλεξανδρούπολη που μας φέρνει πάντα γούρι μετά από τρία χρόνια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Από την πρώτη στιγμή ότι χρειαζόμασταν το είχαμε και γι αυτό το λόγο ως αρχηγός θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και όλους τους ανθρώπους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι για μία ακόμη φορά στέκονται στο πλευρό της Εθνικής».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ