1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2021 00:02

Ανδρεόπουλος-Στιβαχτής: «Δίκαια επικράτησε το Μαυροβούνιο, ο στόχος μας κατακτήθηκε»

Για την ανώδυνη ήττα της Εθνικής από το Μαυροβούνιο στο φινάλε του προκριματικού ομίλου αλλά και τις προοπτικές της γαλανόλευκης στην τελική φάση του Ευρωβόλεϊ, μίλησαν μετα τη λήξη του ματς, ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, και ο πασαδόρος Κώστας Στιβαχτής.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Προπονητής Ελλάδας) : « Αρχικά η επίθεσή μας κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, παρόλο που είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι να τελειώσουμε πόντους και να πλησιάσουμε στο σκορ. Το Μαυροβούνιο κέρδισε δίκαια και πήρε την πρωτιά στον όμιλο.  Ο μεγάλος μας στόχος κατακτήθηκε από προχθες, βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.  Περιμένουμε με ενδιαφέρον την προσεχή κλήρωση για να δούμε τον καταρτισμό του ομίλου μας στην τελική φάση του Eurovolley».

Κώστας Στιβαχτής (πασαδόρος Ελλάδας):  «Το βασικό ήταν να προκριθούμε στα τελικά και αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε από χθες και άνετα. Ποτέ δεν μπαίνεις σε ένα ματς για να χάσεις, αλλά σήμερα δεν μας βγήκαν κάποια επιθετικά σχέδια που είχαμε, παρόλο που αλλάξαμε διάφορα σχήματα., κάτι που συμβαίνει.  Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχουμε μία συμπαγή ομάδα και ευελπιστώ ότι θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο ευρωπαϊκό.

Είχαμε την χαρά σήμερα να δούμε να παίζουν πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι το σημαντικό, ώστε μαζί με τους πιο παλιούς παίκτες να έχουμε μία σταθερή παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού και σιγά σιγά θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα».

Βόγιν Τσάτσιτς (Ακραίος Μαυροβουνίου): «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να παίξει και καλύτερα. Το 3- 0 σετ δεν λέει την αλήθεια και προσωπικά δεν περίμενα αυτό το σκορ.

Χαίρομαι που πήραμε την πρωτιά του ομίλου με αυτή την επιτυχία στο τελευταίο ματς. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε για να αρχίσουμε στη συνέχεια την προετοιμασία για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου ελπίζω στην κλήρωση να σταθούμε τυχεροί και να μην πέσουμε σε όμιλο με δύσκολους αντιπάλους».

*Το πρωί της Δευτέρας η ελληνική αποστολή θα πετάξει στις 08.10 από την Ποντγκόριτσα και μετά από πτήση τράνζιτ με τριώρη αναμονή στο Βελιγράδι, αναμένεται να αφιχθεί στις 15.20 στο Ελ. Βενιζέλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ