1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2020 16:36

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταδίκη για την αγωγή Δημητριάδη σε Τελόπουλο και η θέση του volleynews.gr

Ξεφυγε από κάθε όριο η προσωπική κόντρα του Μάκη Δημητριάδη και του Αντώνη Τελόπουλου στην Αλεξανδρούπολη με τον έμπειρο τεχνικό να καταθέτει αγωγή κατά του δημοσιογράφου και διευθυντή του Δέλτα T.V. και της συνεργάτιδας του Χριστίνας Κουματζίδου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το οξύμωρο είναι πως ο Δημητριάδης είναι συνεργάτης της ΕΟΠΕ περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ αναπτυξιακών τμημάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και ο Τελόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.

Η Δημοσιογραφική Ενωσης Μακεδονίας Θράκης που καταδικάζει τον Δημητριάδη «για επίθεση στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία και στην ελευθερία του Τύπου».

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει την προσπάθεια τρομοκράτησης των δημοσιογράφων, μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ, Αντώνη Τελόπουλου και Χριστίνας Κουματζίδου, εις βάρος των οποίων υπέβαλε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ αναπτυξιακών τμημάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ιωακείμ Δημητριάδης, θεωρώντας ότι θίγεται από ρεπορτάζ τους. Ενέργειες όπως αυτή αποτελούν επιθέσεις στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία και στην ελευθερία του Τύπου. Ο δημοσιογραφικός κόσμος διαθέτει όργανα στα οποία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται όποτε εκτιμούν ότι υπάρχει παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που τους αφορά. Προσφυγές στη δικαιοσύνη με ένταση κατάφωρα δυσανάλογη προς την υπόθεση που αφορούν αποκαλύπτουν κίνητρα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την αποκατάσταση της τιμής που επικαλούνται οι θιγόμενοι. Η ΕΣΗΕΜ-Θ στέκεται στο πλευρό των διωκόμενων συναδέλφων και θα υπερασπιστεί το δικαίωμά τους να ασκούν το έργο τους σε συνθήκες ανεξαρτησίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ

Η θέση του volleynews.gr

Το volleynews.gr στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψη του για το πως πρέπει να λύνονται οι όποιες προσωπικές διαφορές ειδικά μεταξύ ανθρώπων του αθλητισμού και κυρίως του βόλεϊ. Κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο, ειδικά όταν κάθε μέρα κινείται πάνω σε κόκκινες γραμμές.

Οι μηνύσεις και οι αγωγές ποτέ μα ποτέ δεν έφεραν αποτέλεσμα και ποτέ δεν παρήγαγαν έργο και επικοινωνία ειδικά όταν γίνονται σε βάρος ανθρώπων του Τύπου.

Η επικοινωνία και ο ειλικρινής διάλογος ρίχνει όλα τα εμπόδια ειδικά μάλιστα μεταξύ ανθρώπων που υπηρετούν το ίδιο άθλημα και τον ίδιο φορέα. Θα πρέπει να είναι πιο υπομονετικοί και πιο προσεκτικοί ακόμα και αν πιστεύουν πως τους πνίγει το δίκιο.

Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι δικαίωσης και αυτοί ανοίγουν μόνο με εμπιστοσύνη, την ιεράρχιση των προσωπικών αξιών και του αμοιβαίου σεβασμού.

V.N.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ