Εκτυπώστε τη σελίδα
21-01-2019 17:13

Η ΚΑΕ Ήφαιστος τίμησε τη μνήμη Σαμαρά, αλλά το βόλεϊ παραμένει αποκλεισμένο

Πολύ καλή πρωτοβουλία από την KAE Ηφαιστος Λήμνου που πριν από τον σημερινό αγώνα μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό για την Basket League τίμησε τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά αλλά το παράπονο των ανθρώπων του βόλεϊ παραμένει...

 

Πριν τον αγώνα της Basket League του Ηφαίστου με τον Παναθηναϊκό σήμερα το μεσημέρι στο γυμναστήριο του ακριτικού νησιού που έγινε η τελευταία κατοικία του «αετού» μετά το θάνατο του, η διοίκηση της ΚΑΕ τίμησε τη μνήμη του. Στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο του νησιού πήρε το όνομα του...

Αλλωστε ο Σαμαράς τους τελευταίους μήνες πριν τον θάνατο του είχε αποσυρθεί στη Λήμνο και πρωτοστάτησε στην ανακατασκευή του γυμναστηρίου που μέχρι τότε είχε γίνει αποθήκη του Δήμου. Ιδρυσε και την ομάδα Λήμνος Sports Club με τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ηφαιστος Λήμνου δεν ξέχασε την προσφορά του στο βόλεϊ και στον αθλητισμό της Λήμνου και τίμησε τη μνήμη του πριν από τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την Basket League.

Mε πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΑΕ Σπύρου Μπούμπουρα παραδόθηκε στον πεθερό του αείμνηστου Σαμαρά, Στράτο Δούκα μία φανέλα με το Νο9 του συλλόγου και μία αναμνηστική πλακέτα με την υπογραφή του προέδρου της ΚΑΕ Σπύρου Μπούμπουρα. Την βράβευση έκανε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου Κώστας Κότσης.

Πάντως παρά την βράβευση οι άνθρωποι του βόλεϊ στο ακριτικό νησί έχουν μεγάλα παράπονα από την διοίκηση της ΚΑΕ αλλά και τον Δήμου που παραχώρησε χωρίς όρους το γυμναστήριο στο μπάσκετ. Με την ανακατασκευή που έγινε το καλοκαίρι έκλεισαν οι τρύπες για τους στιλοβάτες και δεν υπάρχουν διαγραμίσεις για αγώνες βόλεϊ. Ετσι οι αθλητές και οι αθλήτριες του νησιού παίζουν βόλεϊ σε μία αποθήκη στο κέντρο της πόλης που είναι ακατάλληλη για αγώνες περιμένοντας την ΚΑΕ και τον Δήμο να πράξουν τα δέοντα έτσι ώστε το βόλεϊ που καθιέρωσε ο Νίκος Σαμαράς στο νησί να έχει το χώρο και τον χρόνο του.

2062131.jpg2062134.jpg4.jpg2062132.jpg2062130.jpg

Media