1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2019 17:10

Επιασε δουλειά στον Ηρακλή ο Ιγκόρ Ποπόφ

Το νέο... σφυρί του Ηρακλή είναι στα χέρια του Γιάννη Ορφανού και πιάνει δουλειά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ρώσος Ιγκόρ Ποπόφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη υπέγραψε το συμβόλαιο του στον «γηραιό» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
Νωρίς το μεσημέρι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ο Ρώσος αθλητής Ιγκόρ Ποπόφ και από αύριο θα μπει άμεσα στον αγωνιστικό ρυθμό.

Ο αθλητής είχε την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους της ομάδας, κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Κατσάνειο γυμναστήριο που εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του τμήματος κάνοντας την πρώτη επαφή με το σωματείο.

Ο Ιγκόρ με τη σειρά του δήλωσε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ηρακλής. Σας ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή και είμαι έτοιμος να δωσω το 100% της δύναμης μου. Ανυπομονώ να δω την ενέργεια του κόσμου μέσα στο γήπεδο και με τη σειρά μου να δείξω το πόσο ενθουσιασμένος είμαι που συμμετέχω σε αυτη την ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ