1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2018 15:51

Ανέκδοτες φωτογραφίες από τη Γάνδη από το αρχείο του Μιχάλη Πυθαρούλη

Tην 4η Οκτωβρίου 2018 συμπληρώνονται 31 χρόνια από τον άθλο της Εθνικής βόλεϊ ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της Γάνδης.

Ο προπονητής του βόλεϊ Μιχάλης Πυθαρούλης ήταν από τους τυχερούς Ελληνες που παρακολούθησαν τους αγώνες του εθνικού συγκροτήματος αλλά και τον επικό αγώνα με την θρυλική Σουηδία των Γκούσταφσον, Κρίστιανσον που η ελληνική ομάδα νίκησε 3-2 σετ στο μικρό τελικό.

Για πολλά χρόνια είχε στο αρχείο του τις φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος με την φωτογραφική του μηχανή και τις μοιράζεται με τους αναγνώστες του volleynews.gr 31 χρόνια μετά. « Ήμουν πολύ τυχερός σαν φοιτητής της γυμναστικής Ακαδημίας της Κολωνίας (δίπλα από Gent k Gand) που μπορούσα να πηγαίνω και να ζω αυτές τις μοναδικές στιγμές με την ομάδα μας. Κάποιες φωτογραφίες έχουν δοθεί στον Τάσο Τεντζέρη ίσως και στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Εύχομαι να ζήσουμε και πάλι τέτοιες στιγμές στο αγαπημένο μας άθλημα», δήλωσε ο Μιχάλης Πυθαρούλης.

Το volleynews.gr ευχαριστεί τον Μιχάλη Πυθαρούλη για την δημοσίευση των φωτογραφιών και ενθαρρύνει όσους έχουν στο αρχείο τους σπάνιες φωτογραφίες από το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ να μας τις αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπ΄όψη Κώστα Ασημακόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ