1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2018 14:26

Οι «εκλεκτοί» του Ανδρεόπουλου για τους Μεσογειακούς Αγώνες (πρόγραμμα αγώνων)

Την Τετάρτη το βράδυ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναχωρεί η Εθνική Ανδρών με προορισμό την Ταραγόνα της Ισπανίας, όπου θα συμμετάχει από τις 22/6 έως την 1/7 στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά από έναν μήνα προετοιμασίας σε Κάρυστο και Ρέντη, επέλεξε τους 12 αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα στους Μεσογειακούς.

Αναλυτικά:

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι, Ηρακλής Παπαδόπουλος
Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ
Ακραίοι: Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ανέστης Δαλακούρας
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιάννης Τακουρίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας
Λίμπερο: Θεολόγος Δαρίδης, Δημήτρης Ζήσης

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Παύλος Καραμαρούδης, ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Κουφός.

Συνολικά 12 ομάδες συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες (Ιταλία, Γαλλία, Αίγυπτος, Τυνησία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αλγερία, Σκόπια, Κροατία, Αλβανία και Ελλάδα) και χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 3 ομάδων. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στον Α' όμιλο μαζί με Πορτογαλία και Ιταλία. Πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 14.00 με αντίπαλο την Ιταλία και την Κυριακή 24/6 θα αναμετρηθεί στις 17.00 με την Πορτογαλία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ