1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2013 14:54

Στην Ορεστιάδα το μπαράζ της Εθνικής

Του Γιώργου Πανταζίδη
Ο Έβρος θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το ελληνικό βόλεϊ στα τέλη Μαίου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του thrakisports, αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία, η Ορεστιάδα θα φιλοξενήσει τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Eθνικής μας ομάδας των ανδρών με αντίπαλο το Βέλγιο για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
 

Το νέο κλειστό γυμναστήριο του βορείου Έβρου θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τους κορυφαίους του ελληνικού βόλεϊ στη προσπάθειά τους να βρεθούν μετά από απουσία χρόνων στο μεγάλο ραντεβού του αθλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Έβρος είναι εδώ λοιπόν και η Ομοσπονδία δεν παραγνωρίζει την αγάπη των Εβριτών για το άθλημα αλλά και την καυτή εξέδρα που δημιουργούν ιδιαίτερα όταν πρόκειται να υποστηρίξουν το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα. Το να δίνονται αγώνες στη περιφέρεια είναι στρατηγική επιλογή της ΕΟΠΕ , αφού όπως έχουν παραδεχθεί και οι παίκτες της Εθνικής μας, «η επαρχία μας αγκαλιάζει και μας βοηθάει πολύ ώστε πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ