1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2015 22:43

Βρίσκει... το φως του ο Άρης

Πολύ σημαντική μέρα για το μέλλον του «κιτρινόμαυρος» τμήματος βόλεϊ ανδρών είναι η Τετάρτη
Οι διοικούντες το ΤΑΑ έχουν ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού με αντιπροσωπεία χορηγού εταιρείας που είναι έτοιμη να βάλει στον Άρη ποσό που φθάνει τα 100 χιλιάδες Ευρώ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης λοιπόν αντιπροσωπεία της διοίκησης του τμήματος θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της επιχείρησης «LASER & Οφθαλμός» που έχει έδρα την Καλαμαριά και πραγματεύεται με οφθαλμολογικά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.novasports.grόλα είναι έτοιμα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές με τα ευχάριστα νέα να φέρνουν άνεμο αισιοδοξίας τόσο στον προπονητή Γιάννη Μέλκα όσο και στους παίκτες που δείχνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα από τη στιγμή που έχουν πάρει υποσχέσεις ότι θα εξοφληθούν τα περσινά δεδουλευμένα.

Μια ακόμη είδηση που αφορά στο τμήμα του Άρη είναι η επιστροφή στο Αλεξάνδρειο μετά από 8 χρόνια. Οι διοικούντες το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ θα επιστρέψουν την ομάδα στην φυσική της έδρα, στο Αλεξάνδρειο, μετά τη σεζόν 2007-2008. Μετά από περιπλάνηση 7 χρόνων σε Βασιλικά και Μίκρα οι άνθρωποι του Άρη μεταφέρουν την ομάδα σε μεγάλο γήπεδο ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Επίσης στόχος της διοίκησης είναι η φιλοξενία στο Αλεξάνδρειο του φάιναλ φορ του League Cup κάτι που θα φέρει επιπλέον έσοδα στο ταμείο.


Παναγιώτης Στεφάνου - novasports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΑΞΙΜΑΝΡΟΥ Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 07:40 posted by ΑΝΑΞΙΜΑΝΡΟΥ

    Τώρα πλέον είναι η ώρα να ξαναγίνει η ομάδα μας απο την αρχή σε νέες βάσεις. Ο Μέλκας και ο Χαριτωνίδης έχουν στα χέρια τους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επενδύσουν σε νέους παίκτες , με φιλοδοξίες και σε 2-3 χρόνια να ξαναχτυπήσουν το πρωτάθλημα αφού φύγουν τα χρέη των "φωστήρων". Παίκτες που θα στελεχώσουν την νέα ομάδα υπάρχουν,έχουν γίνει οι επαφές και ταιριάζουν στην νέα φιλοσοφία. Τα ονόματα τα ξέρουμε όλοι μας και περιμένουμε. Όλη η Χαριλάου είναι μαζί σας!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ