Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2018 22:48

Τρίτη πράξη στην... Ηλιούπολη

Από την Ηλιούπολη περνάει η πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς των πλέι οφ στον τρίτο ημιτελικό που είναι γηπεδούχος η... Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων μόνο για τους ημιτελικούς των πλέι οφ χρησιμοποιεί για έδρα την Ηλιούπολη όπου για ορισμένους αγώνες πριν από 26 χρόνια είχε για έδρα και ο Ολυμπιακός (3ος ημιτελικός πλέι οφ, 30/4, 18.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης).
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-0 στις νίκες και θέλουν άλλη μία για να πάρουν την πρόκριση. Αντίθετα, η Κηφισιά θέλει να κάνει μία ακόμα προσπάθεια μήπως πάρει τη νίκη της τιμής στη σειρά των ημιτελικών και διεκδικήσει την ισοφάριση σε τέταρτο αγώνα την προσεχή Τετάρτη. Σε περίπτωση αποκλεισμού ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα πάρει την 4η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Δεν βλέπουμε το λόγο που παίζουμε μακριά από την παραδοσιακή μας έδρα. Δεν φταίει ο ΑΟΠ Κηφισιάς που δεν υπάρχει ένα πιο μεγάλο γήπεδο στην πόλη μας, αλλά και το Ζηρίνειο θα μπορούσε να φιλοξενήσει άνετα τους ημιτελικούς. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα απ΄ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές επιλογές, πληρότητα σε όλες τις γραμμές αλλά κι εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για μία νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα».

O Oλυμπιακός έχει στόχο να σφραγήσει το εισιτήριο για τους τελικούς και μάλιστα με τις λιγότερες απώλειες. «Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το 3-0 και μετά να αφοσιωθούμε στους τελικούς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να κατακτήσουμε τον τίτλο που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς», δήλωσε στο osfp.gr ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης.

Σε 24 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 18-6, ενώ έχει και σερί νικών στο πρωτάθλημα με 7-0.