Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2018 22:44

Στα μπαράζ και με τη βούλα οι έφηβοι

Μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Σλοβακίας, η Εθνική Εφήβων τερμάτισε δεύτερη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την πρόκρισή της στο Ευρωβόλεϊ. 
Οι 8 δεύτεροι (Ισπανία, Ισραήλ, Τσεχία, Λετονία, Πολωνία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα) θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων με νέα κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό θα πάρει ο 1ος κάθε ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Ιουνίου - 1 Ιουλίου.

«Όπως κάναμε καλή ανάλυση στον προκριματικό όμιλο στη Σλοβακία, έτσι θα κάνουμε και τώρα με τους αντιπάλους μας. Δουλέψαμε πολύ στις αναλύσεις και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Την Ισπανία και το Ισραήλ τους είχαμε αντιμετωπίσει πέρυσι στο Άργος ως παίδες. Θα είμαστε έτοιμοι και θα γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας μετά την κλήρωση που θα γίνει» δήλωσε στο volleyball.gr o Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Λακασάς.

Απευθείας στο Ευρωβόλεϊ προκρίθηκαν ως πρώτοι των ομίλους τους η Ιταλία, η Ρωσία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Λευκορωσία, όπως επίσης και οι διοργανωτές Ολλανδία, Βέλγιο.

Σχετικά άρθρα

  • Προκριματικά Ευρωπαϊκού εφήβων: Σπουδαία νίκη της Εθνικής «καθάρισε» 3-0 τα «πάντσερ»
    Ιδανική αρχή στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πρωταθλήματος εφήβων στο Άργος, με την Εθνική μας ομάδα να ξεκινάει με το δεξί επικρατώντας με 3-0 σετ της Γερμανίας.
  • Μετράει αντίστροφα η Εθνική εφήβων για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ στο Άργος
    Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του τρίτου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων Κ20 στο Άργος έχει ξεκινήσει. Από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου η Εθνική μας ομάδας αγοριών Κ20 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο Άργους την Γαλλία, την Γερμανία και τη Σουηδία με στόχο τη πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωβόλεϊ εφήβων. H τελική φάση θα γίνει στην Ιταλία το διάστημα 17-25 Σεπτεμβρίου.
  • Νέα ισοπαλία για την Εθνική εφήβων με τον Φίλιππο Βέροιας
    Ισόπαλο 2-2 σετ έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Εθνική εφήβων, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 τον ερχόμενο Μάιο.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
  • «Αντίο» με νίκη για τους έφηβους, 3-1 την Ρουμανία (photos)
    Η Εθνική Εφήβων, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 μετά το 2Χ2 της Τσεχίας, νίκησε με 3-1 σετ την Ρουμανία την 3η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου-μπαράζ που διεξάγεται στο Ζνταρ και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο.