Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2018 18:43

Φιέστα για το τρεμπλ κόντρα στον Άρη

Την Δευτέρα 30 Απριλίου στις 19.00 θα διεξαχθεί στο "Μελίνα Μερκούρη" ο τρίτος τελικός της Volleyleague Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Οι "ερυθρόλευκες" προηγούνται 2-0 στις νίκες και χρειάζονται άλλη μία για να πανηγυρίσουν το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το ιστορικό τρέμπλ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του OSFP TV στο youtube.
Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Νομικού και Ζακχαίου υπολογίζει σε όλες τους τις αθλήτριες και στόχος στην ομάδα του Πειραιά είναι να τελειώσει τη σειρά εντός έδρας και να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητη με το τρεμπλ.

Ο Άρης θα ταξιδέψει για την Αθήνα αεροπορικώς το βράδυ της Κυριακής (29/4) με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Στις "κιτρινόμαυρες" επέστρεψαν οι Αλεξάκου, Ζωΐδου και Καθάριου που ολοκλήρωσαν τους αγώνες με την Εθνική Νεανίδων στην Πορταριά και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Τσαϊρέλη.

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: 
«Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα μας και να πανηγυρίσουμε το πρώτο και ιστορικό τρεμπλ για την ομάδα μας και για το ελληνικό βόλεϊ γυναικών. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και για τον Ολυμπιακό που για ακόμα μια φορά γράφει ιστορία. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει για ακόμα μια σεζόν. Περιμένουμε αύριο να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Εμείς για ακόμα μία φορά θα πάμε με την ίδια σοβαρότητα. ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πριν τον τίτλο. H προετοιμασία μας ήταν δύσκολη λόγω του ότι τρεις αθλήτριες της ομάδας ήταν με την Εθνική στη Πορταριά. Η βασική ακραία μας η Αλεξάκου έχει προσθέσει άλλα 3 παιχνίδια σε μία εβδομάδα, πάμε όμως να παίξουμε με καλή διάθεση κόντρα στο φαβορί».