1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2017 22:39

Παπαδημητρίου: «Νέα πρόκληση στη καριέρα μου»

Μία νέα σελίδα έχει ανοίξει στη καριέρα του ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου που εδώ και λίγες μέρες είναι βοηθός προπονητή στη γαλλική Ναντ.

Ο Παπαδημητρίου μετά την περσινή χρονιά στη Ναντ, δέχτηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ ωστόσο την αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Έτσι, έμεινε στην Γαλλία όπου έκανε προπονήσεις με την Ναντ αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά με την φανέλα της, λόγω της μείωσης των ξένων στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Χθες ο πρώην διεθνής λίμπερο έκανε το ντεμπούτο του ως βοηθός του Μαρτίν Ντεμάρ, στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Ναρμπόν του Κώστα Προύσαλη και σε δηλώσεις του στο volleynews.gr μίλησε για τη νέα σελίδα στη καριέρα του και για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Ήταν ξαφνικό γενικά και δεν το περίμενα, ούτε το σχεδίαζα. Όμως είναι για μένα μία καινούργια πρόκληση. Δεν ξέρω βέβαια αν θα συνεχίσω και μετά το καλοκαίρι καθώς έχω και άλλα σχέδια αλλά ίσως ξανα παίξω! Όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η θέση και χαίρομαι που είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα χθες. Είχα σπουδαίους προπονητές στο παρελθόν και θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κάτι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το επίπεδο των προπονητών στην Ελλάδα και για το τι έμαθε από τον κάθε προπονητή που είχε: «Νομίζω από όλους πήρα πολλά στοιχεία και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένα. Ειδικά στην Ελλάδα θεωρώ ότι υπάρχουν προπονητές που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα σε Παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι ομοσπονδιακοί Δρίκος, Καλμαζίδης, Δεληκώστας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ