1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2017 00:32

Άγγελος Γεωργίου: «Θέλουμε και μπορούμε την πρόκριση»

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Άργους (13-15 Ιανουαρίου) με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει Ισραήλ, Ισπανία και Ρωσία.
«Είμαστε καλά, το ηθικό μας είναι σε ψηλά επίπεδα μετά τις καλές εμφανίσεις που κάναμε στα τρία φιλικά που δώσαμε και όλοι θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό», είπε ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας Άγγελος Γεωργίου και εξήγησε: «Το τέλειο θα είναι σίγουρα να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά από κει και πέρα θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να δείξουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει σαν ομάδα».

Κι η τελευταία ατάκα του πασαδορου του Παμβοχαϊκού μόνο τυχαία δεν είναι καθώς η συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών έχουν ξεκινήσει μαζί ως Παμπαίδες, φτάνοντας το περασμένο καλοκαίρι στην κατάκτηση του Βαλκανικού πρωταθλήματος Παίδων.

«Σίγουρα εκείνη η επιτυχία μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς όταν κερδίζεις ομάδες όπως η Σερβία, η Βουλγαρία και η Τουρκία ανεβαίνεις ψυχολογικά και έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη».

Βέβαια στο Άργος βασικός μας αντίπαλος είναι η Ρωσία (την πρόκριση παίρνει η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και οι δύο καλύτερες δεύτερες όλων των ομίλων) αν και όπως είπε ο Γεωργίου: «Είναι μια παραδοσιακή δύναμη που βγάζει συνεχώς παίκτες, με διαφορετικά ύψη. Μπορεί να μην έχουμε τα κορμιά τους, όμως σ’ αυτές τις ηλικίες μετράει πολύ η εμπειρία και το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά της δικής μας ομάδας παίζουν στην Α1 και στην Α2 μας δίνει ένα πλεονέκτημα».

Εξίσου σημαντικός αντίπαλος είναι και η Ισπανία, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο άφησε εκτός Ευρωβόλεϊ την Εθνική Ανδρών κι όπως είπε ο Γεωργίου: «Δεν το έχουμε σκεφτεί ως μια ευκαιρία για ρεβάνς, αλλά αν προκριθούμε αφήνοντας έξω τους Ισπανούς ε θα είναι μια μικρή εκδίκηση. Πάντως είμαστε όλοι έτοιμοι, το ονειρευόμαστε και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευτυχώς η προετοιμασία μας κύλησε χωρίς απρόοπτα, η φιλοξενία τόσο στους Αγίους Θεοδώρους όσο και στο Άργος είναι εξαιρετική και εκ μέρους όλης της ομάδας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς φορείς αλλά και στην Ομοσπονδία και ελπίζω το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σημαντική επιτυχία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ