1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2016 19:29

Ο Χαλβατζής στη προπόνηση των παίδων

Την Εθνική παίδων που προετοιμάζεται στου Αγίους Θεοδώρους ενόψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (13-15/1, Άργος) έχει αγκαλιάσει σύσσωμη η τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή.
Παράλληλα, στην πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Νεκτάριος Χαλβατζής, ο οποίος συνομίλησε με τους διεθνείς και το προπονητικό τιμ τονίζοντάς τους τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης αλλά και το ότι η νέα διοίκηση θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα δίπλα τους.

Στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και για το λόγο αυτό η ΕΟΠΕ τους ευχαριστεί θερμά, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και πρώην βολεϊμπολίστας, κ.Γιώργος Αλκ. Γκιώνης, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ.Αναστάσιο Σακελλαρίου.

Παράλληλα η Ομοσπονδία θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, κ.Σωτήρη Νικολάου, την τοπική ομάδα βόλεϊ των Αγίων Θεοδώρων, Α.Ο Στρατηλάτης και τον κ.Τόμπρο για την καθημερινή υποστήριξη της Εθνικής ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο καθώς και τον κ. Γιώργο Στάμου, ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Sports Gym στους Αγίους Θεοδώρους για την ευγενική χορηγία προς την Εθνική ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ