1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-07-2016 11:16

Συγχαρητήρια ΠΑ.Σ.Α.Π. στην Εθνική Παίδων

Συγχάρητηρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων εξέδωσε ο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Πετοσφαίρισης, όπως συνηθίζει να κάνει μετά από κάθε επιτυχία, έστειλε τα συγχαρητήρια του ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτά τα παιδιά απέδειξαν πως αποτελούν μια ελπιδοφόρα γεννιά για το ελληνικό βόλεϊ.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διεθνείς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές της  Εθνικής Παίδων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην πόλη Ντόμπριτς της Βουλγαρίας.

Οι νεαροί διεθνείς βαλκανιονίκες του Νίκου Ζαλμά απέδειξαν με την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στην ιστορία τους, ότι αποτελούν μία ελπιδοφόρα “φουρνιά” του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει την πεποίθηση πως με το δεδομένο ταλέντο τους, μεθοδική δουλειά, σωστό προγραμματισμό αλλά κυρίως την κατάλληλη αξιοποίηση από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας έχουν τις δυνατότητες, να μας χαρίσουν στο μέλλον περισσότερες διακρίσεις και να συγκροτήσουν επάξια την “Εθνική του Αύριο”.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ