1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2015 13:39

Beach Slap #3: Beach Volley, κολύμπι και ροκ ρυθμοί (photos - video)

Το 3ο και τελευταίο τουρνουά της σειράς Beach Slap πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε όμορφους αγώνες, να χαλαρώσουν στη πισίνα της εγκατάστασης απολαμβάνοντας τις ροκ μουσικές της διοργάνωσης. Παρά τη ζέστη και τη φόρτιση των ημερών, όλοι οι αθλητές έδωσαν τα πάντα για την κατάκτηση των τίτλων.

Στη κατηγορία των γυναικών που άνοιξε τη διοργάνωση, Μιχαηλίδη και Χριστοφοράκη, παρά τις ήττες που έκαναν στον όμιλο, ανέβασαν την απόδοση τους και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία των Γυναικών απέναντι στις Γιαννάκου-Αγγελή με 2-0 σετ. Στους ημιτελικούς οι Χριστοφοράκη-Μιχαηλίδη αντιμετώπισαν τις Ζαμπιάκη-Παπαδοπούλου ενώ οι Γιαννάκου/Αγγελή έκαναν πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στις Δρακουλάκου/Αθανασοπούλου και κέρδισαν με 2-1 σετ.

Στη κατηγορία του μεικτού Ρόζης/Α.Αγγελοπούλου δεν συνάντησαν εμπόδια στη διάρκεια του τουρνουά και με σταθερά καλή και ανοδική απόδοση έφτασαν στο μετάλλιο. Στους ημιτελικούς οι χρυσοί νικητές δυσκολεύτηκαν απέναντι σε Περλεπέ/Δρακουλάκου ενώ στον άλλο ημιτελικό Μανιουδάκης/Γαλιγάλη τα βρήκαν σκούρα με τους Χήκα/Ζαμπιάκη παρά το 2-0 σετ.  Στον τελικό οι Μανιουδάκης/Γαλιγάλη πίεσαν μόνο στο 1ο σετ ενώ στο 2ο σετ μίλησε η εμπειρία των Ρόζη/Αγγελοπόυλου που έφτασαν στο τελικό 2-0.

Στους άντρες υπήρξε μια μικρή έκπληξη στο τουρνουά, με τους διοργανωτές Μπελιγράτη/Κερκινέ να μπαίνουν στο γήπεδο και να παίρνουν θέση για να συμπληρωθεί το ταμπλό δείχνοντας έτσι και πόσο χαλαρό ήταν το κλίμα του τουρνουά.

Οι Γιωτάκης/Σαγκινέτος κατέκτησαν το χρυσό στην κατηγορία των ανδρών απέναντι στους Μπέλεχα/Χυτήρη σε ένα συγκλονιστικό τελικό.

Οι πρώτοι κέρδισαν στον ημιτελικό τους Μανιουδάκη/Βασιλακόπουλο με 2-0 σετ ενώ οι φιναλίστ πέρασαν το εμπόδιο των Αυγουστή/Χαραλάμπους με το ίδιο σκόρ.  Ο τελικός ήταν πραγματικά συγκλονιστικός, με πολλές εναλλαγές στο σκορ αλλά οι Γιωτάκης/Σαγκινέτος ήταν αυτοί που έφτασαν στο τελικό 2-1 σετ (18-16, 13-15, 11-8).

Οι νικητές πήραν δώρα των χορηγών EPG Wear, Ippitou Bar,  Silia D, Waffle Bar, Crepa Crepa ενώ πάντα υποστηρικτές των τουρνουά είναι το κτήμα Μοσχοβόλι και η Cure Nailworks.



Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ