1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2013 21:09

Στον... αέρα οι Φίλοι Εθνικών Ομάδων

Την δική του ιστοσελίδα θά έχει από τα ξημερώματα ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης. Θα έχει συνεντεύξεις, αφιερώματα, αλλά καιδιαγωνισμούς

«O Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από τα ξημερώματα τις Τρίτης 06 Αυγούστου θα ξεκινήσει η λειτουργία της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο.

 
Στο WWW.HELLASVOLLEY.GR οι φίλοι του αθλήματος και συγκεκριμένα των Εθνικών μας ομάδων βόλεϊ και beach volley, θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν τα νέα των «γαλανόλευκων» ομάδων μας και να ενημερώνονται για ότι γίνεται στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Θα έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές των Εθνικών μας ομάδων, να διαβάσουν Άρθρα και Αφιερώματα για τις «επίσημες αγαπημένες» μας, αλλά ταυτόχρονα μέσα από την κατηγορία ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ να δούνε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσε ο Σύλλογος και που θα εμπλουτίζεται συνεχώς. 

Την ίδια ώρα όσοι φίλοι των Εθνικών μας ομάδων θέλουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνουμε, θα μπορούνε συμπληρώνοντας την Φόρμα εγγραφής που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας να «αγκαλιάσουν» τον Σύλλογό μας και να γίνουν μέλη του.

Επιπλέον μέσω ψηφοφορίας θα μπορούν να επιλέξουν το επίσημο Έμβλημα του Συλλόγου και έτσι να αποκτήσουν από την πρώτη στιγμή ενεργό ρόλο διεκδικώντας ταυτόχρονα μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό και 10 επίσημες εμφανίσεις των Εθνικών μας ομάδων (5 Ανδρών- 5 Γυναικών), οι οποίες αποτελούν μια προσφορά της εταιρίας Errea.
 
Το WWW.HELLASVOLLEY.GR δημιουργήθηκε για να είναι δίπλα στις Εθνικές μας ομάδες και να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί.  Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε ξανά τις Εθνικές μας ομάδες εκεί που τις αρμόζουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ