1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2013 22:52

«Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Η Όλγα Στράντζαλη εστίασε στην ψυχολογική ανάταση που δίνει η επιτυχία της Εθνικής Κορασίδων απέναντι στις Σλοβένες.

«Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για λόγους ψυχολογίας, γιατί μετά την ήττα από τη Σερβία είχαμε ΄΄πέσει΄΄ ψυχολογικά. Μιλήσαμε χθες βράδυ με τον κόουτς, προσπάθησε να μας τονώσει το ηθικό και αυτό βοήθησε σε αυτό που βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού η νίκη μας ανέβασε αμέσως 4 θέσεις ψηλότερα. Την Τουρκία την έχουμε παίξει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό», είπε.

Η ακραία του Ηρακλή, πάντως, ακόμη δεν έχει εξοβελίσει από το νου της τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για είσοδο στα προημιτελικά, απέναντι στη Σερβία: «Δεν θα στεναχωριόμασταν αν ξέραμε ότι χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, τη συγκεκριμένη όμως μπορούσαμε να τη νικήσουμε. Αυτό είναι που μας στεναχωρεί και αυτή η πικρία μας μένει. Συνεχίζουμε όμως και πάμε για ό,τι καλύτερο στις θέσεις που έχουν απομείνει».

Πολύ καλή εμφάνιση σε μια ομάδα χωρίς υστερήσαντες και από την κεντρική μπλοκέρ της Εθνικής, Ιωάννα Γκουντιμένκο, την καλύτερή της μέχρι σήμερα στη διοργάνωση, καθώς η συνεισφορά της στη νίκη ήταν 13 πόντοι, εκ των οποίων 7 από μπλοκ και 3 από άσους.

«Περιορίσαμε τα λάθη αυτή τη φορά και νικήσαμε άνετα. Η χθεσινή συνάντηση με τους κόουτς μας ωφέλησε πολύ. Κάθε επαφή που έχουμε μαζί τους μας ηρεμεί, όπως φάνηκε άλλωστε σήμερα από την απόδοσή μας στο γήπεδο. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και δείξαμε μια πάρα πολύ οργανωμένη και δυνατή ομάδα, οπότε ήταν εύκολη η νίκη μας. Αύριο με την Τουρκία ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε η αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς.

Η Ελένη Σουπιώνη, από την πλευρά της, παραδέχθηκε ότι η σημερινή «ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση. Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα για να νικήσουμε. Χαρήκαμε πολύ αυτή την επιτυχία και βλέπουμε το αυριανό ματς, προκειμένου να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση, με πολύ προσπάθεια βέβαια. Είμαστε πολύ περήφανες που έχουμε εξασφαλισμένη μια θέση στη 12άδα».
Περισσότερα από την κατηγορία: « Δεν άντεξε η Εφήβων Τουρκία - Ελλάδα 3-1 »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ