Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2013 20:18

«Η ομάδα έπαιξε το βόλεϊ που μπορεί»

Νακόν Ρατσασίμα, Ταϊλάνδη - Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Κουμάνταρος
Ο εκλέκτορας της Εθνικής Γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, αναφέρθηκε στο χθεσινοβραδινό μίτινγκ της ομάδας, η οποία συγκεντρώθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου, άπαντες βρέθηκαν ενώπιοι ενωπίοις και τα αποτελέσματα φάνηκαν σήμερα.


«Ήταν πολύ χρήσιμη, πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική αυτή η συνάντηση. Θελήσαμε να αποφορτίσουμε τα κορίτσια, να μάθουμε τι τα προβληματίζει, τι σκέφτονται, να μιλήσουν μεταξύ τους, να τα βοηθήσουμε να αποβάλλουν το άγχος τους. Αυτό φάνηκε σήμερα ξεκάθαρα στο γήπεδο, αφού η ομάδα ΄΄λύθηκε΄΄ και έπαιξε το βόλεϊ που μπορεί, αν και υπάρχουν δυνατότητες για ακόμη καλύτερα».

Ο στόχος της 10άδας παραμένει ισχυρό κίνητρο για το προπονητικό επιτελείο, καθώς όπως επισημαίνει ο κ. Καλμαζίδης «σε επίπεδο γυναικείου βόλεϊ δεν έχουμε τη χαρά να φτάνουμε σε τέτοια πλασαρίσματα σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Εξάλλου, σε κάθε αγώνα παίζουμε για να νικήσουμε, όποιος και να είναι ο αντίπαλος και το ίδιο θα κάνουμε αύριο με την Τουρκία».

Παρακολουθώντας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το τάι μπρέικ του αγώνα της Σερβίας με το Περού, οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο μελαγχόλησαν, αφού συνειδητοποίησαν ότι στη θέση των «πλάβι» θα μπορούσε βρίσκεται η ελληνική ομάδα. Το παραδέχθηκε άλλωστε εμμέσως ο κ. Καλμαζίδης, όταν ερωτηθείς για τη γεύση που του άφησε ο χθεσινός αγώνας, απάντησε: «Σίγουρα πικρή, γιατί φτάσαμε κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Η Σερβία δεν ήταν μακριά από εμάς ως ομάδα, το αντίθετο. Ξέρετε, όμως, ο αθλητισμός δίκαιος, καθώς στο τέλος νικάει σχεδόν πάντοτε η καλύτερη ομάδα».